Apoteka Janković
Korpa

CRYSTAL DERMA

CRYSTAL DERMA
ATOPIK KREMA (10% UREE)Atopik krem je lako upijajuće, lagane teksture i intenzivne formule. Izražena hidratacija postiže se aktivnim supstanacama koje zadržavaju vlagu u površinskim slojevima kože.Delovanje:-za svakodnevnu negu suve kože celog tela-za prevenciju i blaže oblike ekcema-kao dodatak ter..
801,01 RSD
ATOPIK KREMA (5%UREE)Atopik krem je lako upijajuće, lagane teksture i intenzivne formule. Izražena hidratacija postiže se aktivnim supstanacama koje zadržavaju vlagu u površinskim slojevima kože. Delovanje:-za svakodnevnu negu suve kože celog tela-za prevenciju i blaže oblike ekcema-kao dodatak..
610,27 RSD
Ichtyol krem gel je posebna formulacija lagane teksture koja neguje i kontroliše stanje problematične i nečiste kože (pogodno za masnu kožu), smanjuje stvaranje sebuma umiruje iziritiranu kožu, smanjuje crvenilo i svrab. Preporučuje se za negu i tretman kože lica i tela sklone pojavi akni, sebo..
485,06 RSD
NEVEN KREMA Linija proizvoda sa nevenom zasniva se na efektima ekstrakta cveta nevena (nevenovo ulje) koji vlaži kožu, čini je mekom i elastičnom, ubrzava regeneraciju oštećene kože i ima antioksidativni efekat, koji je dodatno naglašen prisustvom vitamina E i beta karotena u proizvodima.Delova..
397,35 RSD
NEVEN KREMA PANTENOL/ALOJA Umiruje, neguje i štiti osetljivu kožu. Za lice, ruke i telo. Kožu čini mekom, nežnom i baršunastom.Delovanje:-Aktivne supstance Neven krema sa pantenolom i alojom udruženo deluju tako što regenerišu i vlaže kožu. Smiruju osetljivu kožu i smanjuju crvenilo.-Organsko u..
527,56 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)