Apoteka Janković
Korpa

CRYSTAL DERMA

CRYSTAL DERMA
Atopik emulzija sa 7% uree namenjena je za svakodnevnu negu suve i atopične kože dece iznad tri godine starosti i odraslih.Sadrži ureu u istoj koncentraciji koja je prisutna i u prirodnom vlažećem faktoru kože, laktat i mlečnu kiselinu, kao osnovne komponente koje obezbeđuju vlagu ćelijama kože.Pore..
881,12 RSD
ATOPIK KREMA (10% UREE)Atopik krem je lako upijajuće, lagane teksture i intenzivne formule. Izražena hidratacija postiže se aktivnim supstanacama koje zadržavaju vlagu u površinskim slojevima kože.Delovanje:-za svakodnevnu negu suve kože celog tela-za prevenciju i blaže oblike ekcema-kao dodatak ter..
801,01 RSD
ATOPIK KREMA (5%UREE)Atopik krem je lako upijajuće, lagane teksture i intenzivne formule. Izražena hidratacija postiže se aktivnim supstanacama koje zadržavaju vlagu u površinskim slojevima kože. Delovanje:-za svakodnevnu negu suve kože celog tela-za prevenciju i blaže oblike ekcema-kao dodatak..
619,88 RSD
Ichtyol krem gel je posebna formulacija lagane teksture koja neguje i kontroliše stanje problematične i nečiste kože (pogodno za masnu kožu), smanjuje stvaranje sebuma umiruje iziritiranu kožu, smanjuje crvenilo i svrab. Preporučuje se za negu i tretman kože lica i tela sklone pojavi akni, sebo..
534,01 RSD
Ichtyol pasta je proverena i efikasna formulacija sa ciljanim i brzim delovanjem. Umiruje iritiranu kožu, smanjuje stvaranje sebuma i crvenilo. Ciljano se nanosi na promene jednom ili više puta u toku dana, u nešto debljem sloju.Prekriva i isušuje promene na nečistoj koži.Način primene:Nanosi se cil..
440,56 RSD
Ichtyol šampon protiv peruti sadrži blage površinski aktivne materije i regenerator. Ne isušuje kosu i kožu i omogućava lako raščešljavanje. Efikasno smanjuje pojavu peruti i reguliše stvaranje sebuma. Umiruje iziritiranu kožu glave, smanjuje crvenilo i svrab. Ima optimalnu pH vrednost od 5.5. Šampo..
627,46 RSD
Professional Cream je proverena i efikasna formulacija za negu i zaštitu kože ruku. Čini kožu mekom, glatkom i elastičnom.  Neguje i štiti hrapavu i isušenu kožu ruku. Sprečava nepovoljan uticaj vode, vetra i hemikalija na kožu.  Krema se lako upija i dugotrajno štiti, ostavljajući nevidlj..
284,54 RSD
NEVEN KREMA Linija proizvoda sa nevenom zasniva se na efektima ekstrakta cveta nevena (nevenovo ulje) koji vlaži kožu, čini je mekom i elastičnom, ubrzava regeneraciju oštećene kože i ima antioksidativni efekat, koji je dodatno naglašen prisustvom vitamina E i beta karotena u proizvodima.Delova..
395,67 RSD
NEVEN KREMA PANTENOL/ALOJA Umiruje, neguje i štiti osetljivu kožu. Za lice, ruke i telo. Kožu čini mekom, nežnom i baršunastom.Delovanje:-Aktivne supstance Neven krema sa pantenolom i alojom udruženo deluju tako što regenerišu i vlaže kožu. Smiruju osetljivu kožu i smanjuju crvenilo.-Organsko u..
527,56 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 18 (2 strana)