Apoteka Janković
Korpa

BURBERRY

Brend: BURBERRY
Burberry Brit For Him je savremeni, elegantan, privlačan i senzualan parfem namenjen modernim muškarcima. * Brit for Men parfem predstavlja moderni britanski duh, a otvara se notama zelene mandarine, đumbira, bergamota i kardamona. U srcu ovog privlačnog, atraktivnog i blistavog parfema su muskatni ..
4.452,00 RSD 6.360,00 RSD
Brend: BURBERRY
Burberry Brit Sheer je prijatna i razbuđujuća poput prvih jutarnjih sunčevih zraka na vašoj koži. * U uvodu mirisa nastupaju sočne note mandarine, juzua, slatkog ličija i lista ananasa. Nakon njih, pred vama će procvetati elegantni buket od nežnih božura i cvetova breskve, koje slatko oplemenjuje mi..
4.452,00 RSD 6.360,00 RSD
Brend: BURBERRY
Burberry Brit Splash je energičan, muževan, privlačan i zavodljiv muški parfem.* Brit Splash for Men parfem je limitirano izdanje, a inspirisan je električnom energijom Londona po vrućini i vodom koja budi osunčanu kožu. * Parfem Brit Splash for Men se otvara notama ruzmarina, dinje i galbanuma. U s..
3.444,00 RSD 4.920,00 RSD
Brend: BURBERRY
Burberry Mr.Burberry Indigo je zavodljiv, elegantan, privlačan i neodoljiv muški miris. Mr. Burberry Indigo miris predstavlja energičnu interpretaciju svežeg povetarca engleske obale. Parfem Mr. Burberry Indigo se otvara notama limuna i ruzmarina. U srcu ovog šarmantnog, senzualnog, zavodljivog i at..
2.856,00 RSD 4.080,00 RSD
Brend: BURBERRY
Burberry Woman Brit For Her je toaletna voda za žene koja predstavlja intrigantan zeleni orijentalni miris.* Gornje note su sveže i razigrane mešavinama italijanskog kreča, ledene kruške i oštrog zelenog badema. Srčane note su slatke i seksi kroz mirise šećernog badema i bujnog božura. Amber, vanila..
4.662,00 RSD 6.660,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)