Apoteka Janković
Korpa

Boom Box

Boom Box

Brend: Boom Box
Boom Box BIO Ovsene pahuljice* Tražiš zdrav i ukusan početak dan? Probaj Boom Box ovsene pahuljice – organske i spremne za 2 minuta bez kuvanja. Dodaj ih u smoothie, salatu, veganski burger ili jednostavno napravi svoju ovsenu kašu uz dodatak Boom Box BIO napitaka i svežeg voća.- više od obroka (Hra..
176,51 RSD
Brend: Boom Box
Boom Box BIO ovseni napitak* Zlatni standard Boom Box bio-ovsenih napitaka odličan je solo hit koji u duetu sa ovsenom kašom ili granolom brzo i jednostavno oplemeni tvoj sledeći obrok. Fali ti ukusan napitak, ali ne i laktoza? Napitak pun ovasa, ništa dodatog šećera.- više od obroka (Hranljivo, uku..
301,52 RSD
Brend: Boom Box
Boom Box BIO ovseni napitak sa bademom * Bademi su superzvezde među orašastim plodovima i zato smo im dali da postanu deo samo svog bio-ovsenog napitka. Ne možeš da se odlučiš da li ti je draži badem ili ovas? Ne moraš. Uživaćeš u ovoj kombinaciji ovsa i badema bez dodatog šećera. Nepogrešiv ukus!- ..
329,78 RSD
Brend: Boom Box
Boom Box BIO ovseni napitak sa bademom  * Bademi su superzvezde među orašastim plodovima i zato smo im dali da postanu deo samo svog bio-ovsenog napitka. Ne možeš da se odlučiš da li ti je draži badem ili ovas? Ne moraš. Uživaćeš u ovoj kombinaciji ovsa i badema bez dodatog šećera. Nepogrešiv u..
196,00 RSD
Brend: Boom Box
Boom Box BIO ovseni napitak sa kokosom* Tropska svežina kokosa zdravom bio-ovsenom napitku daje ukus koji će bez dileme postati tvoj najomiljeniji gutljaj u danu. Tražiš organski napitak, ali bez dodatog šećera? Ovseni napitak s kokosom je totalno to.- više od obroka (Hranljivo, ukusno, veselo i pra..
329,78 RSD
Brend: Boom Box
Boom Box BIO ovseni napitak sa lešnikom* Lešnici ne idu samo u čokoladu! Kada postanu deo bio-ovsenog napitka, bogati ukus popularnog lešnika se spoji u jedinstveni gutljaj. Bez dodatog šećera i veštačkih aroma, ali organski? Samo lagani ukus lešnika i ovsa.- više od obroka (Hranljivo, ukusno, vesel..
196,00 RSD
Brend: Boom Box
Boom Box ovsena granola Double čokolada* Šta je bolje od čokolade? Složićeš se sa nama - dupla čokolada. Bilo kao hrskavi snack ili sa dodatkom Boom Box napitka, Boom Box ovsena granola sa dve vrste čokolade čini idealan obrok na 100% biljnoj bazi.  Tamna i bela čokolada su unutra. Bez šećera i..
385,02 RSD
Brend: Boom Box
Boom Box ovsena granola kokos-badem-bela čokolada-vanila* Hrskava granola iz snova s bademom, kokosom, vanilom i belom čokoladom opasno izaziva zazubice. Uz ovakav tandem ukusa i tekstura, kome trebaju dodati šećeri i veštačke arome?- više od obroka (Hranljivo, ukusno, veselo i praktično - Boom Box ..
385,02 RSD
Brend: Boom Box
Boom Box ovsena granola orašasti plodovi* Voliš orašaste plodove bogate dobrim masnoćama, vlaknima i belančevinama? U ovoj mešavini se nalaze lešnici, indijski oraščići, bademi i američki pekan orasi. Nema veštačkih aroma i dodatog šećera. Samo lagani ukus i hranljivo bogatstvo orašastih plodova.- v..
385,02 RSD
Brend: Boom Box
Boom Box ovsena granola orašasti plodovi* Voliš orašaste plodove bogate dobrim masnoćama, vlaknima i belančevinama? U ovoj mešavini se nalaze lešnici, indijski oraščići, bademi i američki pekan orasi. Nema veštačkih aroma i dodatog šećera. Samo lagani ukus i hranljivo bogatstvo orašastih plodova. - ..
0,00 RSD
Brend: Boom Box
Boom Box ovsena granola šumsko voće-kokos-badem* Tvoj divlji duh želi da doživi nešto novo sa svakim zalogajem? Neka ti želju ispuni ova šarena mešavina šumskog voća, egzotičnog kokosa i hrskavih badema. Obožavaš osvežavajući ukus šumskog voća, a ne želiš da čuješ za veštačke arome i dodati šećer?- ..
77,00 RSD
Brend: Boom Box
Boom Box Ovsena kaša sa bananom, čokoladom i lešnicima * Lešnici imaju prepoznatljiv ukus i bogati su vitaminima B i E, banana pruža zdravu dozu kalijuma, a komadići crne čokolade sladak osmeh na tvom licu. Kad se u ovakvoj ovsenoj kaši nađu čokolada, banana i lešnik, kome trebaju dodati šećer i veš..
77,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 23 (2 strana)