Apoteka Janković
Korpa

BLEND-A-MED

BLEND-A-MED
Brend: BLEND-A-MED
Blend-a-med Anticavity Delicate White pasta za zube* Blend-a-med Delicate White pasta za zube predstavlja jedinstveni proizvod iz Blend-a- med linije proizvoda za higijenu i čistoću Vaših zuba.* Zahvaljujući formuli sa aktivnim česticama za izbeljivanje, Vaši zubi postaju biserno beli i čisti, bez n..
118,99 RSD
Brend: BLEND-A-MED
Blend-a-med Anticavity Delicate White pasta za zube* Blend-a-med Delicate White pasta za zube predstavlja jedinstveni proizvod iz Blend-a-med linije proizvoda za higijenu i čistoću Vaših zuba.* Zahvaljujući formuli sa aktivnim česticama za izbeljivanje, Vaši zubi postaju biserno beli i čisti, bez na..
99,99 RSD
Brend: BLEND-A-MED
Dejstvo:Optimalno odabrani sastojci u Blend-a-med pasti pomažu u uklanjanju zubnog plaka i naslaga na zubnoj gleđi, ostavljajući prijatan dah tokom celog dana.Pasta koja sprečava pojavu karijesa.Način upotrebe:​Naneti pastu za zube na četkicu. Laganim pokretima čistiti zube. Isprati vodom.Pakovanje:..
99,99 RSD
Brend: BLEND-A-MED
Blend-a-med Anticavity Family Protect pasta za zube  * Optimalno odabrani sastojci u Blend-a-med pasti pomažu u uklanjanju zubnog plaka i naslaga na zubnoj gleđi, ostavljajući prijatan dah tokom celog dana.Pasta koja sprečava pojavu karijesa.Način upotrebe: ​Naneti pastu za zube na četkicu. Lag..
99,99 RSD
Brend: BLEND-A-MED
Dejstvo:Blendamed NATURALS HERBAL pasta za zube pretstavlja jedinstveni proizvod iz Blendamed linije proizvoda za higijenu i čistoću Vaših zuba, zahvaljujući formuli sa aktivnim fluorom i biljnom kolekcijom odabranog biljaUživajte u prirodno jakim zubima i svežini uz redovno pranje zuba.Način upotre..
135,24 RSD
Brend: BLEND-A-MED
Blend-A-Med Fresh&Clean Anti Tea&Coffee pasta za zubeIzbeljuje, uklanja pigmentne naslage i štiti zube od karijesa 24 sata ako se zubi peru dva puta dnevno. Način upotrebe Blend-A-Med Fresh&Clean Anti Tea&Coffe paste za zube: Nanesite malu količinu paste za zube na četkicu za zube. Č..
124,99 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)