Apoteka Janković
Korpa

BLAGOLEKS

BLAGOLEKS
Brend: BLAGOLEKS
Herbarektal je biljni krem za ublažavanje tegoba izazvanih hemoroidima. Koristi se za tretman unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida i za tretman analnih fisura. Biljni ekstrakti u kremi sinergistički očvršćavaju zidove krvnih sudova, stvaraju prijatan osećaj hlađenja, deluju protivupalno i ubrzavaju z..
445,31 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Linoderm krema za pege i fleke smanjuje proizvodnju melanina i pospešuje regenerativnu sposobnost ćelija kože, zahvaljujući signalnim molekulima izolovanim iz prirodnog mleka. Uspešno posvetljuje pigmentisane promene na koži, kao što su staračke pege, pege nastale tokom i nakon trudnoće, nakon inten..
644,45 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Linoderm melem je namenjen za negu suve i osetljive kože lica i tela, za negu kože kod atopijskog dermatitisa, te za negu kožnih poremećaja kod beba i male dece. Ne sadrži kortikosteroide. Nema neželjena dejstva i može se koristiti neograničeno dugo.Primena: - Kod osoba sa suvom i osetljivom kožom l..
581,88 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Linoderm sapun je ručno rađen sapun sa kozjim mlekom i pažljivo odabranim  biljnim uljima, koji se preporučuje za negu i čišćenje suve i osetljive kože, sklone iritacijama.Primena: - Za negu i čišćenje suve i osetljive kože,- Kod osoba sklone ekcemima.Delovanje: - Kozje mleko umiruje i hidrira ..
383,90 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Nobol je masažni krem za ublažavanje bola u mišićima i zglobovima. Lokalna i brza pomoć kod  bolova u mišićima i zglobovima. Nanosi se kružnim pokretima, na bolna mesta. Pozitivan efekat se oseti već nakon 5 minuta od nanošenja krema.Primena:- Kod ukočenih i bolnih zglobova,- Kod bola u leđima,..
500,55 RSD
Brend: BLAGOLEKS
NobolActive je dodatak ishrani namenjen ishrani zglobne hrskavice. Sadrži hranljive materije koje pomažu zdravo i normalno funkcionisanje zglobova.Primena:- Kod bolova u zglobovima,- Kod oštećene hrskavice u zglobovima, - Kod reumatskih tegoba,- Kod jutarnje ukočenosti,- Kod otežanog kretanja,- ..
1.113,71 RSD
Brend: BLAGOLEKS
OsteoSTOP K2 je dodatak ishrani koji predstavlja izvrsnu potporu kostima.Primena:- Kao svakodnevna dopuna kalcijuma ishrani,- Kod smanjene mineralne gustine kostiju,- Svima kojima je potrebna povećana iskoristljivost kalcijuma,- Ženama u postmenopauzi,- Kao dopuna terapiji osteoporoze.Delovanje: - V..
751,68 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Prostat je dodatak ishrani sa biljnim ekstraktima, cinkom i vitaminom B6 namenjen muškarcima, koji pomaže kod problema učestalog, otežanog i nepotpunog mokrenja. Primena:- Kao pomoć održanju polne moći.- Kao pomoć normalnoj spermatogenezi.- Kod čestog, nepotpunog ili otežalog uriniranja.Delovanje: -..
902,02 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Prostat je dodatak ishrani sa biljnim ekstraktima, cinkom i vitaminom B6 namenjen muškarcima, koji pomaže kod problema učestalog, otežanog i nepotpunog mokrenja.Primena:- Kao pomoć održanju polne moći.- Kao pomoć normalnoj spermatogenezi.- Kod čestog, nepotpunog ili otežalog uriniranja.Delovanje:- B..
1.348,28 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Riblje perlice sa vitaminima A i D su dodatak ishrani koji je namenjen deci starijoj od tri godine i odraslima, kao svakodnevna dopuna Omega-3 masnih kiselina, vitamina A i  D. Primena: - Za održanje normalnih kostiju i zuba,- Za održanje normalne funkcije srca- Kao podrška terapiji osteoporoze..
387,92 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Uro-Balans je dodatak ishrani namenjen zdravlju urogenitalnog trakta, kod žena i muškaraca. Sprečava vezivanje patogenih bakterija za sluznicu urogenitalnog trakta i olakšava njihovo izlučivanje. Primena:- Proizvod je bezbedan za upotrebu kod trudnica i kod dece.- Za bolju funkciju urinarnog i imuno..
873,35 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)