Apoteka Janković
Korpa

Biretix

Brend: Biretix
Biretix Cleanser gel je nežno dubinsko sredstvo za čišćenje za mešovitu, masnu i kožu sklonu aknama. Pomaže u uklanjanju nečistoća i viška masnoće, ostavljajući kožu mekom i osveženom. * Formulisan sa BIOPEP 15 - oligopeptidom koji inhibira aktivnost mikroorganizama koji doprinose nastanku akni, i o..
1.834,56 RSD
Brend: Biretix
Biretix Focus gel je gel za kožu sklonu aknama, uz inovativnu RetinSphere® tehnologiju koja promoviše snažnu aktivnost retinoida bez oštećenja ili izazivanja fotosenzibilizacije.* Koristi se kao „spot“ tretman (lokalno, ciljano delovanje na upaljenu aknu)- Smanjuje upalu i isušuje aknu.* Mala količ..
1.441,44 RSD
Brend: Biretix
Biretix Isorepair krem je hidratantna, regenerativna krema koja umiruje, hrani i regeneriše isušenu i osetljivu kožu nakon tretmana sa oralnim i/ili lokalnim retinoidima.* Njegova emolijentna formulacija i aktivni sastojci kao što su ceramidi, hijaluronska kiselina, vitamin E i SCA® tehnologija fakt..
2.446,85 RSD
Brend: Biretix
Biretix TriActive gel je svilenkast gel koji pomaže u kontroli viška sebuma, poboljšava teksturu kože, smanjuje fleke i ožiljke od akni. * Formula uključuje ekskluzivnu RetinSphere® tehnologiju i njen inovativni aktivni sastojak BIOPEP 15 koji smanjuje proliferaciju mikroorganizama u kombinaciji sa ..
3.099,34 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)