Apoteka Janković
Korpa

BEBELAC

BEBELAC
Brend: BEBELAC
BEBELAC 1 je mlečna formula za uzrast 0-6 meseci. BEBELAC 1 je kompletna formula za odojčad, posebno osmišljena da ispuni sve nutritivne zahteve bebe u toku prvih 6 meseci njenog života. Nakon navršenih 6 meseci preporučuje se da BEBELAC 1 postepeno zamenite sa formulom BEBELAC 2.BEBELAC 1 formula d..
680,99 RSD
Brend: BEBELAC
BEBELAC 2 je prelazno mleko za odojčad starosti od 6 – 12 meseci. BEBELAC 2 je formula za dohranu s hranljivim sastojcima koji su potrebni bebi za zdrav rast i razvoj, pogodna da se koristi od 6. meseca nadalje, kao deo uravnotežene i mešovite ishrane. Nakon navršenih 12 meseci preporučuje se da se ..
680,99 RSD
Brend: BEBELAC
BEBELAC 3 je prelazno mleko za decu stariju od 12 meseci. BEBELAC 3 je nutritivno izbalansirana formula koja maloj deci obezbeđuje hranljive materije neophodne za zdrav rast i razvoj. Sastav:- jedinstvena mešavina prebiotika (scGOS/lcFOS) koja omogućava raniju kolonizaciju i unapređuje efikasnost st..
714,01 RSD
Brend: BEBELAC
BEBELAC FL formula za odojčad od rođenja i malu decu koja podržava optimalni rast i razvoj odojčadi/male dece sa intolerancijom na laktozu. BEBELAC FL poboljšava kvalitet života odojčadi sa intolerancijom laktoze i njihovih roditelja. Laktozna intolerancija često se najpre manifestuje dijarejom i na..
752,14 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)