Apoteka Janković
Korpa

Adoc

Brend: ADOC
Dibuzin je dodatak ishrani koji se koristi kod patologija creva sa poremećenim stanjem sluzokože. Može biti i dopunska ishrana za osobe sa funkcionalnim poremećajima digestivnog trakta ili zapaljenskim bolestima creva.* Momentalna aktivnost sastojaka na mestu oslobađanja* Bez interakcije sa lekovima..
1.788,48 RSD 1.987,20 RSD
Brend: ADOC
Fluente je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotek..
0,00 RSD
Brend: ADOC
Reveticon tablete za žvakanje su medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravst..
0,00 RSD
Brend: ADOC
Reveticon oralna suspenzija je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstve..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)