Apoteka Janković
Korpa

ACCU-CHEK

Brend: ACCU-CHEK
ACCU-CHEK Active trake za merenje šećera* Jednostavno i tačno merenje glukoze u krvi* Nije potrebno kodiranje* Mali uzorak krvi (1-2 μl)* Vreme merenja: 5 sekundiPakovanje: 50 trakaACCU-CHEK Active trake za merenje šećera su medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su ..
0,00 RSD
Brend: ACCU-CHEK
ACCU-CHEK Guide trake za merenje šećera* Jednostavno i tačno merenje glukoze u krvi* Nije potrebno kodiranje* Mali uzorak krvi (0,6 μl)* Vreme merenja: < 4 sekundePakovanje: 50 trakaACCU-CHEK Guide trake za merenje šećera su medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja ..
0,00 RSD
Brend: ACCU-CHEK
ACCU-CHEK Instant trake za merenje šećera * Jednostavno i tačno merenje glukoze u krvi* Nije potrebno kodiranje* Mali uzorak krvi (0,6 μl)* Vreme merenja: < 4 sekundePakovanje: 50 trakaACCU-CHEK Instant trake za merenje šećera su medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima ..
0,00 RSD
Brend: ACCU-CHEK
ACCU-CHEK PERFORMA trake za merenje šećera* Jednostavno i tačno merenje glukoze u krvi* Nije potrebno kodiranje* Mali uzorak krvi (0,6 μl)* Vreme merenja: 5 sekundi* Pojedinačno zapakovanePakovanje: 50 trakaACCU-CHEK PERFORMA trake za merenje šećera su medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se mož..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)