Apoteka Janković
Korpa

2M

Brend: 2M
Dnevni dozator za lekove* Jednostavan organizator lekova je idealan za one koji uzimaju nekoliko tableta dnevno.* Vrlo pregledan i praktičan za upotrebu - Dozator je bele boje sa providnim poklopcem, što omogućava lak uvid u terapiju.Pakovanje: KutijaVrsta artikla: Dozator za lekoveProizvo..
93,31 RSD
Brend: 2M
Inhalator posuda 2M se koristi kao pomoć kod prehlade i začepljenosti disajnih puteva - omogućava izbacivanje sekreta koji doprinosi boljoj prohodnosti disajnih puteva pa time i lakšem disanju. Pomoću vlažne inhalacije se pokreće sekret nagomilan upalom gornjih disajnih puteva.Način upotrebe: U donj..
360,42 RSD
Brend: 2M
Nedeljni dozator za lekove* Vrlo pregledan i praktičan za upotrebu - Dozator je bele boje sa providnim poklopcem, što omogućava lak uvid u terapiju.Pakovanje: KutijaVrsta artikla: Dozator za lekoveProizvođač: 2M..
157,46 RSD
Brend: 2M
Posuda za čuvanje proteze 2M sa praktičnom cediljkom.U kutiji se nalazi praktična cediljka, koju nakon upotrebe zajedno sa protezom izvadite iz kutije i odlijete ostatak tečnosti za čišćenje.Pakovanje: KutijaVrsta artikla: Posuda za čuvanje protezeProizvođač: 2M..
316,09 RSD
Brend: 2M
Sekač za tablete* Omogućava lako i precizno sečenje tableta.Pakovanje: KutijaVrsta artikla: Sekač za lekoveProizvođač: 2M..
296,27 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)