Apoteka Janković
Korpa

AUTOMATSKI MERAČ PRITISKA- NARUKVICA PRIZMA RS2

AUTOMATSKI MERAČ PRITISKA- NARUKVICA PRIZMA RS2
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
AUTOMATSKI MERAČ PRITISKA- NARUKVICA PRIZMA RS2

Automatski merač pritiska - narukvica PRIZMA RS2 je kompaktan, ekonomičan i potpuno automatski digitalni aparat za merenje krvnog pritiska i pulsa, koji jednostavnom upotrebom pruža tačne i pouzdane rezultate merenja.

* Već formirana manžetna (obim članka 13,5-21,5 cm) koja se lako postavlja omogućava jednostavnu upotrebu. Optimalno naduvavanje manžetne - bez osećaja stezanja ruke IntelliSense tehnologija

* Aparat je namenjen korisnicima sa dobrom perifernom cirkulacijom

* Trostruki prikaz na ekranu: Rezulat merenja je vrednost sistolnog, dijastolnog krvnog pritiska i pulsa (Sys/Dia/Pulse)

* Memorija kapaciteta: 30 rezultata merenja

* Baterijsko napajanje: dve alkalne baterije od 1,5 V

Uputstvo za upotrebu: SAZNAJ VIŠE  

Automatski merač pritiska - narukvica PRIZMA RS2 je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Automatski merač pritiska - narukvica PRIZMA RS2 možete rezervisati u željenoj apoteci kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom ili slanjem e-mail-a: Apoteke Janković


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
0,00 RSD
  • Lager: Samo u apotekama
  • Šifra proizvoda: 49336