Apoteka Janković
Korpa

SOLGAR BETA 1,3 GLUKAN TABLETA A60

SOLGAR BETA 1,3 GLUKAN TABLETA A60
SOLGAR BETA 1,3 GLUKAN TABLETA A60

Solgarov dijetetski proizvod  sa visokim  dozama beta 1,3 i beta 1,6 glukana, izolovanih iz ćelijskog zida kvasca. Aktivira makrofage – prvu liniju imunološke odbrane organizma u borbi protiv virusa, bakterija, gljivica i parazita. Uz povećanje efikasnosti imunološkog sistema, beta 1,3 glukan utiče i na povećanje broja odbrambenih ćelija, jer dodatno podstiče i stvaranje koštane srži te se može koristiti i kod hroničnih upala, kao i hematoloških i autoimunih bolest. Beta 1,3 glukan ima i snažna antioksidativna svojstva, jer delujući kao hvatač slobodnih radikala čuva ćelije od oksidativnih oštećenja. Pokazao je i sinergistički efekat s antibioticima i lekovima za snižavnje holesterola. Brojna naučna  istraživanja pokazala su efikasnost  visokih doza beta 1,3 glukana kao dodatne prirodne pomoći u prevenciji i lečenju malignih oboljenja.Koristan je tokom postoperativnog oporavka, za brže zarastanje  rana i kod izloženosti različitim vrstama zračenja

Namena: 

-Pogodan je za vegane.

-Proizvod ne sadrži gluten, pšenicu, soju niti mlečne sastojke, i formulisan je bez upotrebe veštačkih konzervanasa, aroma i boja.

Način upotrebe: 1-3 tablete dnevno, uz obrok

Sastav: 

U preporučenoj dnevnoj dozi (3 tablete): beta 1,3 glukan (iz ćeliske membrane prirodnog kvasca) 600 mg

U jednoj tableti: beta 1,3 glukan (iz ćelijske membrane prirodnog kvasca) 200 mg

Pakovanje: 60 tableta

Posebne mere opreza: Dodatak ishrani nije nadoknada ili zamena uravnoteženoj ishrani. Preporučene dnevne doze ne smeju se prekoračiti. Čuvati van domašaja male dece.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
2.922,65 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 7601