Apoteka Janković
Korpa

PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA NOSIVI M1 AIRVIDA BELI

PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA NOSIVI M1 AIRVIDA BELI
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA NOSIVI M1 AIRVIDA BELI

Prečišćivač vazduha nosivi M1 AirVida beli je najmanji prečišćivač vazduha na svetu koji se lako nosi na ogrlici od titanijuma ili na kopči za kragnu ili rever na odeći. Stavljajući je na stalak za punjenje, Airvida M1 može postati elegantan prečišćivač vazduha na radnom stolu. Emitovanje dugotalasnih infracrvenih zraka iz titanijumske ogrlice poboljšava cirkulaciju krvi u koži i unutrašnjim organima, što povoljno utiče na kardiovaskularno zdravlje i metabolizam.

* Airvida M1 neprestano stvara 2,000,000 negativnih jona /cm3, 100 puta više od koncentracije prirodnih šumskih jona, kako bi prečistila PM2.5, polen, alergene, gradski smog, dim oko vašeg lica i slično.

* Airvida M1 primenjuje PU materijal koji se široko koristi u odeći kako bi se izbegle alergijske reakcije na koži. Prema certifikatu SGS, u PU materijalu Airvida M1 nije otkriven formaldehid (CH2O), azo i plastifikator. Pored toga, Airvida M1 je i proizvod pogodan za vegane.

* Stvara skoro zanemarljiv nivo buke – što ga, uz malu težinu, svega 20g, i zanimljiv dizajn, čini savršenim rešenjem za poboljšanje kvaliteta vazduha na otvorenom ili u kancelariji, automobilu, restoranu, javnom prevozu itd.

* Za još jednostavnije korišćenje i održavanje, ugrađena je i dugotrajna baterija, traje i do 28h, koja se puni preko mikro USB-a.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
26.800,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 69445