Apoteka Janković
Korpa

PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA NOSIVI L1 AIRVIDA BELI

PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA NOSIVI L1 AIRVIDA BELI
PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA NOSIVI L1 AIRVIDA BELI

Prečišćivač vazduha nosivi L1 AirVida beli je elegantan model iz serije nosivih jonskih prečišćivača vazduha, patentiranog dizajna sa dva ventilaciona otvora, koji postiže stopu uklanjanja PM 2.5, formaldehida, alergena i virusa (MS2) od 99,9%, i stopu uklanjanja bakterija od čak 96,8%.

* Posebno je koristan u olakšavanju svakodnevnog funkcionisanja za sve one koji su osetljivi na polen, grinje, dlaku kućnih ljubimaca, zagađivače vazduha, duvanski dim i druge štetne mikročestice. Uređaj generiše 2.000.000 negativnih jona/cm3 (100 puta više od prirodne koncentracije jona u šumi), uklanjajući 99,9% čestica (PM 2,5, polen, virusi).

* Stvara skoro zanemarljiv nivo buke – što ga, uz malu težinu, svega 70g, i zanimljiv dizajn, čini savršenim rešenjem za poboljšanje kvaliteta vazduha na otvorenom ili u kancelariji, automobilu, restoranu, javnom prevozu itd.

* Airvida L1 primenjuje silicijumski materijal koji se široko koristi za izradu medicinskih instrumenata kako bi se izbegla alergijska reakcija na koži. Takođe je pogodna za vegane.

* Za još jednostavnije korišćenje i održavanje, ugrađena je i dugotrajna baterija, traje i do 32h, koja se puni preko mikro USB-a.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
26.800,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 69442