Apoteka Janković
Korpa

NUTRINO MLEČNA KAŠA 3 ŽITARICE SA JABUKOM I BOROVNICOM 6M+200g

NUTRINO MLEČNA KAŠA 3 ŽITARICE SA JABUKOM I BOROVNICOM 6M+200g
NUTRINO MLEČNA KAŠA 3 ŽITARICE SA JABUKOM I BOROVNICOM 6M+200g

Kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 3 minerala. Pakovanje Nutrino žitne kaše je inovativno, jer je sa ziperom koje zadržava svežinu i omogućava jednostavno ponovno korišćenje. Namenjena je za uzrast od 6. meseca i daje se predveče ili ujutru kada je bebama apetit najveći. 

Sastav: Žitarice 45% (kukuruzno brašno 20%, pirinčano brašno 13%, pšenično brašno 12%), punomasno mleko u prahu 31%, voće 14% (jabuka 8%, borovnica 6%), šećer, inulin 1%, so, vitamini (tiamin-mononitrat, riboflavin, piridoksin-hidrohlorid, L-askorbinska kiselina, DL-α-tokoferilacetat, retinilacetat, holekalciferol, nikotinamid, pteroilmonoglutaminska kiselina, D-biotin, kalcijum-D-pantotenat, cijanokobalamin, filohinon), minerali (gvožđe (II)-fumarat, cink-oksid, kalijum-jodid) i vanila

Napomena: svi sastojci koji se koriste u proizvodnji Nutrina ispunjavaju stroge standarde kvaliteta u smislu organoleptičkih i senzornih karakteristika, fizičko-hemijskih vrednosti, visokih mikrobioloških kriterijuma, odsustva zagađivača i pesticida ili bilo koje druge vrste supstanci koja mogu ugroziti zdravlje beba.

Pakovanje: 200g

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
270,00 RSD
  • Lager: Ima na stanju
  • Šifra proizvoda: 61761