Apoteka Janković
Korpa

Muškarci

Muškarci
Brend: EUCERIN
Piling sa mlečnom kiselinom i mikročesticama dubinski čisti pore, smanjuje mitisere i čini kožu glatkom. Deluje direktno na mestu problema bez isušivanja kože. Pogodan je za lice i telo. Preparat je posebno formulisan za masnu i problematičnu kožu koja nije na medikamentoznoj terapiji akni.Delovanje..
970,47 RSD
Brend: EUCERIN
Regenerativni tretman sadrži 10% kompleks hidroksi kiselina koji smanjuje ključne simptome masne i problematične kože i sprečava njihov ponovni nastanak. Vrši piling uz postepeno oslobađanje kože od znaka problematičnog tena (smanjuje broj mitisera, veličinu pora, fleke od akni i deluje antibaterijs..
1.921,71 RSD
Brend: EUCERIN
Tonik uklanja nečistoće sa kože i pruža intenzivno čišćenje T-zone i drugih problematičnih područja. Njegova formulacija sa mlečnom kiselinom nežno čisti pore, hidrira kožu i priprema je za dalju negu. Tonira kožu i priprema je za negu. Deluje komedolitički.Delovanje: Mlečna kiselina apsorbuje i zad..
1.251,41 RSD
Brend: EUCERIN
Dnevna krema sa 5% uree je lagana krema za lice za suvu i veoma suvu kožu trenutno hidrira i umiruje zategnutost kože, a koža je nežna i glatka na dodir. Trenutno hidrira, ublažava osećaj zatezanja i vidljivo poboljšava stanje suve kože. Ublažava simptome grube kože, tako što je čini hidriranom. Ide..
1.272,64 RSD
Brend: EUCERIN
Lipo-balans je dnevna i/ili noćna nega osetljive i suve kože koja se peruta. Intenzivno hrani suvu kožu, umiruje je  i obnavlja njenu zaštitnu, barijernu funkciju. Eucerin Lipo-balans sa biotinom i ceramidom-3 je intenzivno hranljiva krema koja čini kožu umirenom, odmornom, nežnom i gipkom. Dok..
1.557,52 RSD
Brend: EUCERIN
Krema sa 5% uree je intenzivna noćna krema za suvu i veoma suvu kožu. Intenzivno revitalizuje suvu  kožu tokom noći čineći je mekom, glatkom i hidriranom. Osim što ublažava simptome grube kože održavanjem hidratantnosti (gruba koža je obično izazvana nedstatkom vlažnosti), Eucerin Noćna krema s..
1.272,64 RSD
EUCERIN PH5 KREMA 75ML EUCERIN PH5 KREMA 75ML
2+1 GRATIS
Brend: EUCERIN
Ph5 krema je blaga, ali efikasna krema za telo i lice koja aktivira prirodnu odbranu same kože. Aktivira prirodni odbrambeni sistem kože, intenzivno hidrira, regeneriše i čini kožu mekom i nežnom. Posebno je formulisana za suvu i osetljivu kožu lica i tela. Formulacija zadovoljava dnevne potrbene za..
1.206,13 RSD
EUCERIN PH5 KREMA ZA RUKE 75G EUCERIN PH5 KREMA ZA RUKE 75G
2+1 GRATIS
Brend: EUCERIN
Ph5 krema za ruke je veoma blaga, ali efikasna krema za ruke koja aktivira odbranu kože i pruža dugotrajnu zaštitu i hidrataciju. Aktivira prirodni odbrambeni sistem kože, intenzivno hidrira, regeneriše  i pruža dugotrajnu zaštitu čineći kožu mekom i nežnom. Posebno je formulisana kako bi suve,..
621,98 RSD
EUCERIN PH5 LAGANI LOSION ZA TELO 400ML EUCERIN PH5 LAGANI LOSION ZA TELO 400ML
2+1 GRATIS
Brend: EUCERIN
Ph5 lagani losion pruža dugotrajnu hidrataciju i čini osetljivu kožu tela otpornijom i manje osetljivom. Aktivira prirodni odbrambeni sistem kože, intenzivno hidrira, regeneriše i čini kožu mekom i nežnom. Njegova lagana tekstura lako se upija. Koristiti ga svakodnevno za dugotrajnu zaštitu i kako b..
1.518,42 RSD
EUCERIN PH5 LOSION ZA PRANJE 200ML EUCERIN PH5 LOSION ZA PRANJE 200ML
2+1 GRATIS
Brend: EUCERIN
Ph5 losion za pranje je blagi prepaat za pranje tela koji jača prirodnu odbrambenu sposobnost kože i štiti od isušivanja. Blago čisti kožu lica i tela, ne narušava prirodni zaštitni omotač i štiti kožu od isušivanja. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu. U sebi ne sadrži alkalni sapun. Izrazito blagi ..
603,78 RSD
EUCERIN PH5 LOSION ZA TELO 200ML EUCERIN PH5 LOSION ZA TELO 200ML
2+1 GRATIS
Brend: EUCERIN
Ph5 losion za telo je blag, ali efikasan preparat za hidrataciju tela koji je posebno formulisan da učini suvu, osetljivu kožu tela otpornijom i manje osetljivom. Aktivira prirodni odbrambeni sistem kože, intenzivno hidrira, regeneriše i čini kožu mekom i nežnom. Koristiti svakodnevno za dugotrajnu ..
928,37 RSD
EUCERIN PH5 NEALKALNI SAPUN 100G EUCERIN PH5 NEALKALNI SAPUN 100G
2+1 GRATIS
Brend: EUCERIN
Ph5 nealkalni sapun je nežni sapun za čiščenje osetljive kože. Blagi sapun za pranje ruku i tela koji jača prirodnu odbrambenu sposobnost kože. Temeljno čisti kožu i štiti je od isušivanja. Pogodan za svakodnevnu upotrebu na licu i rukama.Delovanje: Kombinacija pH5 citratnog pufera i izuzetno blagih..
331,99 RSD
Prikazuje se 85 do 96 od 316 (27 strana)