Apoteka Janković
Korpa

Muškarci

Muškarci
Brend: EUCERIN
Eucerin DermatoCLEAN tonik je blagi tonik, bez alkohola, koji osvežava kožu i omogućava joj da lakše diše. Namenjen je za sve tipove kože. Nežno uklanja tragove sredstva za čišćenje, hidrira, osvežava i adekvatno priprema kožu za negu. Testiran je i dokazano kompatibilan sa osetljivom kožom.Delovanj..
871,77 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermoCapillaire gel šampon je blagi šampon efikasno kontroliše nastajanje masne peruti i umiruje svrab dok istovremeno nežno uklanja nečistoće sa vaše kože glave i kose. Istovremeno nežno uklanja nečistoće sa kože glave i daje kosi zdrav sjaj i mekoću. Specijalno je kreiran za masnu perut i ..
1.200,23 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Dermocapillaire krem šampon je blagi šampon koji efikasno kontroliše nastajanje suve peruti i umiruje svrab dok istovremeno nežno uklanja nečistoće sa kože glave i kose i daje kosi zdrav sjaj i mekoću. Nežno uklanja bele ljuspice sa kože glave i kose, i efikasno umanjuje i kontroliše nastaja..
1.200,23 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermoCapillaire ph5 blagi šampon je nežan šampon za osetljivu kožu glave. Pogodan za svakodnevnu upotrebu. Blagi šampon je specijalno kreiran da održava prirodan pH nivo kože, a da ujedno i efikasno uklanja nečistoće sa kože glave i kose sprečavajući isušivanje i iritacije. Uklanja prljavšti..
788,37 RSD
Brend: EUCERIN
Revitalizirajući šampon je šampon za tanku i slabu kosu. Posebno je formulisan za osobe sa tankom kosom koja je izazvana naslednim gubitkom (najčešći uzrok gubitka kose kod muškaraca i žena). Posebno formulisan za upotrebu u kombinaciji sa Eucerin DermoCapillaire Revitalizujućim tretmanom kako bi se..
1.394,68 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Dermocapillaire Revitalizirajući tretman je tretman za tanku kosu koji jača koren dlake obezbeđujući dodatnu energiju. Posebno je formulisan za osobe sa tankom kosom koja je izazvana naslednim gubitkom (najčešći uzrok gubitka kose kod muškaraca i žena). Koristiti zajedno sa Eucerin DermoCapi..
1.081,53 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Dermocapillaire šampon za suvu kožu glave i suvu kosu je idealan za suvu i iritiranu kožu glave. Ovaj blagi šampon nežno uklanja nečistoće, hidrira i umiruje svrab i štiti teme glave od isušivanja. Delovanje: Urea i laktat su dva hidrirajuća faktora koja zdrava koža prirodno proizvodi - kako..
1.175,98 RSD
Brend: EUCERIN
Gel za čišćenje kože je preparat za svakodnevnu upotrebu, bez sapuna i mirisa, pogodan za masnu i problematičnu kožu. Nežno, ali efikasno uklanja nečistoće, šminku i eliminiše višak sebuma. Oslobađa kožu od bakterija i zaustavlja njihovo razmnožavanje, pri čemu ne zapušava pore.Delovanje: Amfo..
1.730,37 RSD
Brend: EUCERIN
Komplementarna umirujuća krema je hidratantna krema za masnu i problematičnu kožu koja ublažava efekte medikamentozne terapije akni. Lagana formulacija koja intenzivno hidrira kožu, umiruje iritacije i smanjuje crvenilo. Ublažava neželjene efekte terapije akni lekovima (crvenilo, suvoću i preosetlji..
1.713,74 RSD
Brend: EUCERIN
Korektor je namenjen za prekrivanje i smanjivanje simptoma masne i problematične kože. Prekriva i isušuje bubuljice. Ako se svakodnevno koristi na pogođenim područjima, otvara zapušene pore i umiruje kožu. Može da se koristi uz medikamentoznu terapiju akni i bezbedan je za upotrebu tokom trudnoće.De..
1.216,74 RSD
Brend: EUCERIN
Matirajući fluid smanjuje ključne simptome masne i problematične kože: ublažava iritacije i obezbeđuje 8h hidratacije bez suvišnog sjaja. Deluje antibakterijski, protivupalno i utiče na kvalitet i količinu sebuma.Delovanje: - salicilna kiselina  ima antibakterijksa i komedolitička svojstva, p..
1.671,05 RSD
Brend: EUCERIN
Micelarna voda je blagi ali efikasni micelarni rastvor koji uklanja šminku, nečistoće i višak sebuma. Ne sadrži alkohol, blago ali efikasno uklanja šminku sa očiju i lica, bez iritacija. Brza i laka za upotrebu, pomaže vam da pripremite kožu za nanošenje preparata za tretman akni ili hidratantne kre..
1.510,79 RSD
Prikazuje se 73 do 84 od 316 (27 strana)