Apoteka Janković
Korpa

MAGNALL MAGNEZIJUM MARINE 375mg+B6 30cps.

MAGNALL MAGNEZIJUM MARINE 375mg+B6 30cps.
-15 %
MAGNALL MAGNEZIJUM MARINE 375mg+B6 30cps.

Dijetetski suplement koji sadrži mineral magnezijum iz dva izvora i vitamin B6, koji deluje sinergijski sa magnezijumom.

Vitamin B6 olakšava apsorpciju magnezijuma iz digestivnog trakta i pomaže njegov prolazak u ćelije. Doprinosi normalnoj funkciji mišića i nervnog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnom funkcionisanju hormonske aktivnosti, normalnoj sintezi proteina i ravnoteži elektrolita.

Preporučuje se kod osoba koje imaju grčeve i bolove u mišićima, sportistima i osobama koje su pod velikim fizičkim opterećenjima, trudnicama i dojiljama, ženama u period PMS-a radi ublažavanja tegoba.  Takođe ga mogu koristiti i pacijenti sa kardiovaskularnim tegobama, pacijenti sa dijabetes melitusom tipa 2, kao i pacijenti sa osteopenijom.


Način primene:
Odrasli i deca starija od 12 godina 1 kapsula dnevno

Namena: Kod mišićne slabosti, grčeva, smetnji u funkcionisanju nervnog sistema, hroničnog umora, iscrpljenosti, oslabljenog imuniteta, smanjene energije, elektrolitičkog disbalansa u organizmu, hormonskog disbalansa, psiholoških problema i smetnji

Sastav: Magnezijum-oksid, vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid)

Pakovanje: 30 kapsule


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
343,03 RSD
403,56 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 37219