Apoteka Janković
Korpa

TOP TEN

Brend: TOP TEN
Top ten bio-pomade arnica jača odbrambene snage kože i deluje protivupalno. Deluje antiflogistično protiv upalno , analgetično smanjuje bolove i antiseptično. Preporučuje se za suvu i ispucalu kožu. Preosetljivu kožu na deterdžente i ubode insekata. Čuva kožu od raznih nepovoljnih vremenskih uslova ..
172,56 RSD
Brend: TOP TEN
Top ten bio-pomade neven se preporučuje za sve tipove kože, uključujući i osetljivu. Redovnom upotrebom koža postaje blagotvorno umirena, sveža i elastično meka. Deluje antiflogistično protivupalno, analgetično smanjuje bolove i antiseptično. Preporučuje se za suvu i ispucalu kožu, preosetljivu kožu..
172,56 RSD
Brend: TOP TEN
Top ten bio-pomade propolis deluje antibakterijski, antifugalno, antivirusno, izrazito protivupalno i blago anestezirajuće. Preporučuje se za suvu i ispucalu kožu. Pomaže kod pruridermatitisa i dečjih ojeda. Ublažava tegobe kod blažih infekcija i zapaljenja kože. Čuva kožu od raznih nepovoljnih vrem..
163,94 RSD
Brend: TOP TEN
Top ten propanthen first aid repair balm  je praktično džepno pakovanje balzama za usne sa zaštitnim faktorom SPF 20 i visokom moći regeneracije. Štiti usne od UVA/UVB zračenja, jakog vetra i niskih temperatura. Hladnoća, vetar i mraz dodatno isušuju usne i čine ih osetljivim i sklonim pucanju...
119,88 RSD
Brend: TOP TEN
Top ten propanthen first aid skin repair krem regenerativni puter za telo sa nevenom. Pomaže u brzoj regeneraciji suve, ispucale i oštećene kože.Način upotrebe: Naneti ravnomerno u tankom sloju. Pakovanje: 110ml..
267,80 RSD
Brend: TOP TEN
Top ten propanthen skin renewal butter za telo sa bogatom kombinacijom pantenola, Aloe Vere i Ši putera. Efikasno neguje, umiruje i hrani oštećenu kožu. Obezbeđuje celodnevnu vlažnost. Način upotrebe: Naneti ravnomerno u tankom sloju. Pakovanje: 110ml..
261,07 RSD
Brend: TOP TEN
Top ten propanthen skin renewal krem gel za regeneraciju masne, oštećene i iritirane kože. Neguje i pomaže u smirivanju iritacija, crvenila i raznih dermatoza. Obogaćen hamamelisom. Doprinosi saniranju raznih oštećenja na koži i obezbeđuje celodnevnu vlažnost. Za svakodnevnu upotrebu. Način upotrebe..
203,93 RSD
Brend: TOP TEN
Top ten propanthen skin renewal krem pantenol sa bogatom kombinacijom pantenola, Aloe Vere i Ši putera efikasno neguje, smiruje i hrani oštećenu kožu. Ne masti je. Koža ga lako i brzo upija. Svakodnevnom upotrebom koža postaje regenerisana, meka, elastična i hidrirana tokom 24 sata. Bez parabena.Nač..
203,94 RSD
Brend: TOP TEN
Top ten sun baby mega spf50 štiti nežnu kožu beba od UVA/UVB zračenja, hrani je i neguje. Smanjuje rizik od pojave alergija. Vodootporna je.Način upotrebe: Naneti ravnomerno i obilno pre izlaganja suncu. Ponavljati postupak često, naročito nakon plivanja, brisanja peškirom ili znojenja.Pakovanje: 25..
658,63 RSD 731,81 RSD
Brend: TOP TEN
Top ten caroten oil sprej spf20 štiti kožu od UVA/UVB zračenja, hrani je i neguje, produžava njenu hidrataciju, čini je mekom i dodatno je štiti od prevremenog starenja. Smanjuje rizik od pojave alergija. Omogućava postizanje bronzane preplanulosti. Vodootporno je.Način upotrebe: Naneti ravnomerno i..
602,29 RSD 669,21 RSD
Brend: TOP TEN
Top ten sun dečiji sprej spf40 pouzdano štiti nežnu dečju kožu od UVA/UVB zračenja, hrani je i neguje. Smanjuje rizik od pojave alergija. Vodootporan je.Način upotrebe: Naneti ravnomerno i obilno pre izlaganja suncu. Ponavljati postupak često, naročito nakon plivanja, brisanja peškirom ili znojenja...
660,81 RSD 734,23 RSD
Brend: TOP TEN
Top ten sun losion duo sa karotenom spf20/40 štiti kožu od UVA/UVB zračenja, hrani je i neguje. Produžava hidrataciju kože i dodatno je štiti od prevremenog starenja. Smanjuje rizik od pojave alergija. Vodootporan je. Tokom prvih dana sunčanja koristiti losion iz manjeg dela boce, sa zaštitnim fakto..
635,77 RSD 706,41 RSD
Brend: TOP TEN
Top ten sun losion sa karotenom spf30 štiti osetljivu kožu od UVA/UVB zračenja, hrani je i neguje, produžava njenu hidrataciju i dodatno je štiti od prevremenog starenja. Smanjuje rizik od pojave alergija. Jednostavno se nanosi. Vodootporan je.Način upotrebe: Naneti ravnomerno i obilno pre izlaganja..
552,31 RSD 613,68 RSD
Brend: TOP TEN
Top ten sun losion sa karotenom spf40 štiti osetljivu kožu od UVA/UVB zračenja, hrani je i neguje, produžava njenu hidrataciju i dodatno je štiti od prevremenog starenja. Smanjuje rizik od pojave alergija. Jednostavno se nanosi. Vodootporan je.Način upotrebe: Naneti ravnomerno i obilno pre izlaganja..
585,95 RSD 651,06 RSD
Brend: TOP TEN
Top ten sun losion sa karotenom spf50 štiti kožu od UVA/UVB zračenja, hrani je i neguje, obezbeđuje joj potrebnu vlažnost i vraća elastičnost. Smanjuje rizik od pojave alergija. Lako se apsorbuje i nanosi. Vodootporan je.Način upotrebe: Naneti ravnomerno i obilno pre izlaganja suncu. Ponavljati post..
603,38 RSD 670,42 RSD
Brend: TOP TEN
Top ten sun olive krema za lice spf40 sa uljem masline štiti kožu lica od UVA/UVB zračenja, hrani je i neguje, produžava njenu hidrataciju i pruža joj dodatnu zaštitu od prevremenog starenja. Smanjuje rizik od pojave alergija. Ne masti kožu. Vodootporna je.Način upotrebe: Naneti ravnomerno i obilno ..
533,43 RSD 592,70 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 20 (2 strana)