Apoteka Janković
Korpa

CARROTEN

Brend: CARROTEN
Carroten after sun pena obezbeđuje 48 sati dubinske hidratacije koži, posle celog dana provedenog na suncu. Obogaćena je sa 10% D-pantenolom koji ublažava iritacije i štiti kožu od isušivanja i trenutno je osvežava. Pruža trenutni osećaj hlađenja i jedinstveno meku kožu.Način upotrebe: Promućkati pr..
0,00 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten sun aquavelvet mleko spf50 poseduje Supreme Light Tehnologiju koja pruža 4 nivoa zaštite (UVB+UVA+VL+IRA) za zaštitu od širokog spektra sunčevog zračenja odgovornog za dobijanje opekotina i prevremenog starenja kože. Formulacija ima dvostruko hidratantno i negujuće svojstvo, zahvaljujući ko..
0,00 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten sun aquavelvet sprej spf30 je praktično sredstvo za zaštitu od sunca koje zahvaljujući hidrirajućem i negujućem svojstvu hijaluronske kiseline i betaina, pruža naprednu hidrataciju. Veoma je lagane teksture i odmah se apsorbuju u kožu. Obogaćen je dvostrukim negujućim i hidrirajućim sistemo..
0,00 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten sun baby krema za lice i telo spf50 pruža naprednu zaštitu koži i štiti je od širokog spektra sunčevog zračenja. Specijalno je formulisana da štiti i neguje nežnu kožu beba. Inovativna formulacija je klinički testirana pod pedijatrijskom kontrolom. Supreme Light Tehnologija pruža 4 nivoa za..
0,00 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten sun dečije mleko u spreju spf30 sa pumpicom je praktično sredstvo za zaštitu od sunca koji pruža naprednu zaštitu koži i štiti je od širokog spektra sunčevog zračenja. Supreme Light Tehnologija pruža 4 nivoa zaštite (UVB+UVA+VL+IRA) za zaštitu od širokog spektra sunčevog zračenja odgovornog..
1.116,00 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten sun dečiji roll-on spf30 omogućava naprednu zaštitu kože štiteći je od širokog spektra štetnog sunčevog zračenja. Suprime Light Tehnologija pruža 4 nivoa napredne zaštite od širokog spektra sunčevog zračenja (UVB+UVA+VL+IRA) odgovornog za dobijanje opekotina i prevremenog starenja kože. Nje..
627,75 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten sun easy dečiji sprej spf50 je jednostavno za upotrebu, brzo i lako se nanosi na kožu zahvaljujući mikro spreju. Pruža naprednu zaštitu koži i štiti je od širokog spektra sunčevog zračenja. Obogaćeno Beta-Glukanom koji stimuliše imunološku zaštitu dečije osetljive kože i provitaminom D koji..
0,00 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten sun mleko spf30 pruža poboljšanu zaštitu koži, ciljajući na najveći spektar svih sunčanih zraka. Lagana formula odmah se apsorbuje u kožu, ostavljajući je mekom i hidriranom. Aqua Mimic Tehnologija imitira prirodne hidratantne mehanizme i na taj način održava optimalan nivo vlažnosti kož..
948,60 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten sun mleko u spreju spf30 se nanosi lako i pruža naprednu zaštitu koži i štiti je od širokog spektra sunčevog zračenja. Lagane je i nemasne teksture, brzo se apsorbuje u kožu, dubinski je hidrira i čini je mekom i nežnom. Formulacija poseduje Aqua Mimic Tehnologiju koja imitira prirodne hidr..
0,00 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten ulje summer dreams spf6 za intenzivno tamnjenje sa neodoljivim mirisom egzotičnog kokosa, hidrira kožu uz pomoć suncokretovog ulje i ekstrakta nevena. Jedinstvena kombinacija dragocenih ulja pomaže kod brzog postizanja prelepog tena. Formulacija sadrži trostruki napredni sistem za brzo post..
641,70 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 17 (2 strana)