Apoteka Janković
Korpa

Sirupi za kašalj 10% POPUST

 Iskoristite sniženje od 10% na sirupe za kašalj za decu i odrasle koje traje od 01.01.2022. do 31.01.2022.


Brend: Esensa
Altal je dodatak ishrani koji sadrži biljne sastojke koji daju pozitivne rezultate u smirivanju suvog kašlja praćenog promuklošću i peckanjem u grlu.Primena: - kod suvog kašlja,- kod upale grla,- kod promuklosti i iritirane sluzokože grla.Delovanje:- Biljne sluzi iz korena belog i cveta crnog sleza ..
419,40 RSD 466,00 RSD
Brend: Esensa
Dasa je dodatak ishrani koji sadrži ekstrakt lista bokvice, biljke koja se tradicionalno koristi kao pomoć kod zapaljenja grla, akutnog i hroničnog kašlja i bronhitisa.Primena:- kao pomoć kod iskašljavanja,- kod upala grla i gornjih disajnih puteva,- za razređivanje gustog bronhijalnog sekreta.Delov..
260,82 RSD 289,80 RSD
Brend: Esensa
Lunac je dodatak ishrani koji sadrži ekstrakt korena belog sleza čije sluzi oblažu sluzokožu ždrela, umanjujući nadražaj kod suvog kašlja.Primena:- kao pomoć kod suvog kašlja,- za smirivanje nadražaja na kašalj,- kao pomoć kod promuklosti i iritirane sluzokože grla.Delovanje: - Tinktura kamilice umi..
260,82 RSD 289,80 RSD
Brend: Esensa
Primal je dodatak ishrani koji sadrži biljne ekstrakte koje deluju na uporan kašalj, pomažu iskašljavanje i utiču na smirivanje upale sluzokože disajnih puteva.Primena:- kod razređivanja gustog bronhijalnog sekreta,- kod upale grla, promuklosti i iritirane sluzokože grla,- kod svih vrsta kašlja.Delo..
419,40 RSD 466,00 RSD
Brend: Esensa
Prospera je dodatak ishrani koji sadrži ekstrakt bršljana, biljke koja se zbog svog sastava i velikog broja delujućih supstanci koje sadrži, pokazala veoma efikasnom kod svih vrsta kašlja.Primena:- kao pomoć kod svih vrsta kašlja,- za smirivanje nadražaja kod suvog kašlja,- kao pomoć kod iskašljavan..
419,40 RSD 466,00 RSD
Brend: Esensa
Timal je dodatak ishrani koji sadrži biljne ekstrakte koje olakšavaju iskašljavanje i smiruju upalne procese na sluzokoži disajnih puteva.Primena:- kod iskašljavanja,- kod razređivanja gustog bronhijalnog sekreta.Delovanje:- Timijan podstiče izlučivanje sluzi iz bronhija, olakšava iskašljavanje naku..
419,40 RSD 466,00 RSD
Brend: Esensa
Zmajac je dodatak ishrani koji sadrži ekstrakt korena jagorčevine koji pomaže pri iskašljavanju kod produktivnog kašlja.Primena:- kao pomoć kod iskašljavanja,- za razređivanje gustog bronhijalnog sekreta,- za ublažavanje gornjih disajnih puteva.Delovanje: - Ekstrakt korena jagorčevine i tinktura tim..
260,82 RSD 289,80 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)