Apoteka Janković
Korpa

A-DERMA PROMO pakovanja

Iskoristite akciju trenutno aktuelnih A-DERMA PROMO pakovanja za atopičnu i suvu kožu.Akcija traje dok traju zalihe.

Brend: A-DERMA
A-DERMA Exomega control balzam je nove generacije i namenjen je pacijentima sa atopičnom i vrlo suvom kožom. Trenutno umiruje i kontroliše osećaj nadražaja uzrokovan suvoćom kože.*Sadrži ekstrakt izdanaka Rhealba zobi (mladi izdanci) dobijenih organskim uzgojem. Prirodna sterilna formula, bez konzer..
2.632,91 RSD
Brend: A-DERMA
A-DERMA Exomega control krema je nove generacije i namenjena je pacijentima sa atopičnom i vrlo suvom kožom. Trenutno umiruje i kontroliše osećaj nadražaja uzrokovan suvoćom kože.* sadrži ekstrakt izdanaka Rhealba zobi (mladi izdanci) dobijenih organskim uzgojem. Prirodna sterilna formula, bez konze..
2.632,91 RSD
Brend: A-DERMA
A-Derma promo Exomega Control krema+Exomega Control gel 2u1 sadrži kremu namenjenu pacijentima sa atopičnom i vrlo suvom kožom, koja trenutno umiruje i kontroliše osećaj nadražaja uzrokovan suvoćom kože, kao i penušavi gel 2u1 koji nežno čisti suvu kožu sklonu atopiji, umiruje i štiti od suvoće. Nač..
2.632,91 RSD
Brend: A-DERMA
A-Derma Exomega Control krema je nove generacije i namenjena je pacijentima sa atopičnom i vrlo suvom kožom. Trenutno umiruje i kontroliše osećaj nadražaja uzrokovan suvoćom kože. Za lice i telo. Može se koristiti od rođenja.A-Derma Exomega Control ulje je namenjeno dnevnoj higijeni atopične i v..
2.632,91 RSD
Brend: A-DERMA
A-Derma promo Exomega Control mleko+Exomega Control gel 2u1 sadrži emolijentno mleko namenjeno pacijentima sa atopičnom i vrlo suvom kožom koje trenutno umiruje i kontroliše osećaj nadražaja uzrokovan suvoćom kože, kao i penušavi gel 2u1 koji nežno čisti suvu kožu sklonu atopiji, umiruje i štit..
2.632,91 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)