Apoteka Janković
Korpa

Bioderma PROMO pakovanja

Iskoristite akciju trenutno aktuelnih Bioderminih PROMO pakovanja i obradujte vašu kožu.


Akcija traje dok traju zalihe.

Bioderma Atoderm blagi gel je sredstvo za čišćenje bez sapuna i bez konzervansa, savršeno je prilagođen higijeni suve i osetljive kože.- Zahvaljujući hidratantnim aktivnim sastojcima, omekšava i štiti epidermis.- Umirujuća svojstva smanjuju osećaj zatezanja. - Ispira se savršeno zahvaljujući kremast..
1.387,02 RSD
Bioderma Atoderm intenzivni balzam brzo zaustavlja svrab i obnavlja kožu. Izuzetno umirujuće i ultra hranjivo dejstvo. - Ekskluzivni kompleks Lipigenium™, sastavljen od biolipida koji se prirodno nalaze u epidermisu, trajno rekonstruiše barijeru kože tako što biološki stimuliše sintezu lipida i prot..
2.736,33 RSD
Bioderma Atoderm intenzivni penasti gel za pranje lica i tela je bogati, umirujući gel za kupanje koji nadoknađuje lipide. - Obogaćen je sa sredstvima za pročišćavanje i vitaminom PP, Atoderm Intensive penasti gel bori se protiv razmnožavanja mikroorganizama, iritansa koji pogoršavaju suvoću kože. -..
1.658,00 RSD
Bioderma Atoderm krema je namenjena za normalnu do suvu osetljivu kožu i preporučuje se za novorođenčad, decu i odrasle. - Skin Protect Complex ™ koji sadrži vitamin PP i kombinaciju dva šećera, fizički i biološki obnavlja kožnu barijeru i pomaže u održavanju rezerve vode u koži, čineći kožu ponovo ..
1.599,34 RSD
Bioderma PROMO Hydrabio H2O micelarna voda je dermatološka micelarna voda koja uklanja nečistoće i čestice aerozagađenja, uklanja šminku sa lica i očiju, hidrira i umiruje.* Micelarna tehnologija ima sposobnost da efikasno ukloni nečistoće, a njeni estri masnih kiselina koji su sastavni deo mic..
930,27 RSD
Bioderma Hydrabio micelarna voda je dermatološka micelarna voda: Uklanja nečistoće i čestice aerozagađenja, uklanja šminku sa lica i očiju, hidrira i umiruje.- Njeni estri masnih kiselina koji su sastavni deo micela su slični fosfolipidima ćelija kože i prirodno pomažu obnovi hidrolipidnog filma. St..
2.346,62 RSD
Hydrabio serum obezbeđuje dnevne potrebe kože za trenutnom hidratacijom i ponovo pokreće njene prirodne mehanizme rehidratacije za dugoročne rezultate. Hydrabio gel-krema je hidratantna nega lica specijalno formulisana za normalnu do kombinovanu osetljivu kožu. Intenzivno vlaži i p..
3.072,96 RSD
Hydrabio serum obezbeđuje dnevne potrebe kože za trenutnom hidratacijom i ponovo pokreće njene prirodne mehanizme rehidratacije za dugoročne rezultate.Hydrabio krema je hidratantna nega koja obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju za dehidriranu, osetljivu i suvu vrstu kože i podstiče blistav..
3.072,96 RSD
Sebium global je intenzivna pročišćavajuća nega koja eliminiše bubuljice i mitisere biološkim delovanjem na uzroke i posledice ovih vrsta nepravilnosti. Njegova lagana matirajuća i hidratantna tekstura lako se nanosi i brzo prodire na kožu. Način upotrebe: Naneti na prethodno očišćen..
1.784,35 RSD
Bioderma Sebium H2O micelarna voda čisti, uklanja šminku i prošišćava masnu i kombinovanu kožu, a ne isušuje je. - Pogodna čak i za najosetljivi tip kože. - Obogaćena pročišćavajućim agensima, cink glukonatom i bakar sulfatom, Sebium H2O čisti kožu i ograničava sekreciju sebuma. - Kompleks prirodnih..
1.644,03 RSD
Bioderma Sebium H2O micelarna voda čisti, uklanja šminku i prošišćava masnu i kombinovanu kožu, a ne isušuje je. - Pogodna čak i za najosetljivi tip kože. - Obogaćena pročišćavajućim agensima, cink glukonatom i bakar sulfatom, Sebium H2O čisti kožu i ograničava sekreciju sebuma. - Kompleks prirodnih..
2.308,91 RSD
Bioderma Sebium micelarna voda čisti, uklanja šminku i prošišćava masnu i kombinovanu kožu, a ne isušuje je. Pogodna čak i za najosetljivi tip kože. - Obogaćena pročišćavajućim agensima, cink glukonatom i bakar sulfatom, Sebium H2O čisti kožu i ograničava sekreciju sebuma. - Kompleks prirodnih sasto..
2.346,62 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 18 (2 strana)