Apoteka Janković
Korpa

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Linija NOVO

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo linija proizvoda namenjena za svakodnevnu negu alergične i ultra osetljive kože.

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo fluid je hidratantna krema za svakodnevnu upotrebu namenjena mešovitoj do masnoj koži sklonoj alergijama i izuzetno osetljivoj koži. Pruža hidrataciju u periodu od 48 h. Obnavlja i štiti barijeru kože u jednom satu.- Hipoalergena i alergološki ispitana formul..
2.496,60 RSD
La Roche Posay Toleriane Dermallergo krema je hidratantna krema za svakodnevnu upotrebu namenjena suvoj do veoma suvoj koži sklonoj alergijama i izuzetno osetljivoj koži. Pruža hidrataciju u periodu od 48 h. Obnavlja i štiti barijeru kože u jednom satu.- Hipoalergena i alergološki ispitana formula..
2.496,60 RSD
La Roche Posay Toleriane Dermallergo krema za područje oko očiju je hidratantna i regenerativna krema za svakodnevnu upotrebu prikladna za osetljivu i nadraženu kožu područja oko očiju sklonu alergijama ili ekcemima. - Dermatološki i oftalmološki ispitana formula. Sadrži 0% alkohola i 0% mirisa. - U..
2.156,40 RSD
La Roche-Posay Toleriane Dermallergo lagana krema je hidratantna krema za svakodnevnu upotrebu namenjena normalnoj do mešovitoj koži sklonoj alergijama i  izuzetno osetljivoj koži. Pruža efikasnu hidrataciju i zaštitu od polena u periodu od 48h. Obnavlja i štiti barijeru kože u prvom satu nakon..
2.496,60 RSD
Pogodan za osetljivu i kožu sklonu alergijama (crvenilo, peckanje, osećaj topline). Hranljivi serum za lice bez napora klizi po koži, zadržava vlagu do 48 sati zahvaljujući kombinaciji osmolitne i termalne izvorske vode protiv iritacije i smanjuje osećaj suvoće i grubosti. Dizajniran za smirivanje ..
2.849,55 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)