Apoteka Janković
Korpa

Orthomol Immun SUPER CENA

Iskoristite super cene za Orthomol Immun koje traju od 01.08.2022. do 31.08.2022.

ORTHOMOL IMMUN 15 DOZA ORTHOMOL IMMUN 15 DOZA
SUPER CENA
ORTHOMOL IMMUN je hrana za posebne medicinske namene koja daje podršku immunom sistemu. Kombinuje sve neophodne antoksidanse, minerale, fitonutrijente, u pravim dozama i pravom balansu, kako bi se postigla maksimala efikasnost i pružila maksimalna podrška immunom sistemu u prevenciji i borbi..
3.315,50 RSD
ORTHOMOL IMMUN 30 DOZA ORTHOMOL IMMUN 30 DOZA
SUPER CENA
ORTHOMOL IMMUN je hrana za posebne medicinske namene koja daje podršku immunom sistemu. Kombinuje sve neophodne antoksidanse, minerale, fitonutrijente, u pravim dozama i pravom balansu, kako bi se postigla maksimala efikasnost i pružila maksimalna podrška immunom sistemu u prevenciji i borbi protiv ..
5.866,00 RSD
ORTHOMOL IMMUN JUNIOR 30 DOZA POMORANDŽA
SUPER CENA
ORTHOMOL IMMUN JUNIOR je hrana za posebne medicinske namene za podršku još nerazvijenom imunom sistemu kod dece. Posebno je pogodan za decu sa ponovljevim, čestim, respiratornim infekcijama, u akutnim fazama bolesti, kao i za prevenciju virusnih infekcija kod dece u kolektivu. Ima ukus pomoranže.Nač..
3.899,00 RSD
ORTHOMOL IMMUN JUNIOR 30 DOZA ŠUMSKO VOĆE
SUPER CENA
ORTHOMOL IMMUN JUNIOR je hrana za posebne medicinske namene za podršku još nerazvijenom imunom sistemu kod dece. Posebno je pogodan za decu sa ponovljevim, čestim, respiratornim infekcijama, u akutnim fazama bolesti, kao i za prevenciju virusnih infekcija kod dece u kolektivu. Ima ukus šumsk..
3.899,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)