Apoteka Janković
Korpa

Revlon preparati SUPER CENA

Iskoristite super cene Revlon preparata koje traju do isteka zaliha.

REVLON DEČIJI SET
SUPER CENA
Brend: REVLON
Revlon dečiji set je specijalni set ograničene serije za negu dečije kose sa mirisom jabuke. Equave Kids Apple set sadrži:- Šampon za decu bez parabena, bez boja, bez alergena, bez sulfata, sa mirisom zelene jabuke. Odlična gel formula za nežno čišćenje i ishranu kose. Obogaćena vitaminom B5 za dubi..
1.799,00 RSD
REVLON DVOFAZNI HRANLJIVI REGENERATOR 500ML
SUPER CENA
Brend: REVLON
Revlon dvofazni hranljivi renerator je lagani, dvofazni tretman koji trenutno raspetljava kosu ostavljajući je hidriranom, mekom i sjajnom. Savršen za suvu i oštećenu kosu. Gornja faza formule raspetljava i dodaje sjaj, dok donja faza revitalizuje i hidrira vlakna kose, pružajući fleksibilnost i ish..
2.299,00 RSD
REVLON DVOFAZNI REGENERATOR ZA RAŠČEŠLJAVANJE HIDRO-HRANLJIVI 200ML
SUPER CENA
Brend: REVLON
Revlon dvofazni regenerator za raščešljavanje hidro-hranljivi je instant hranljivi kondicioner za olakšano rasčešljavanje suve kose, obogaćen keratinom. Gornja faza raščešljava kosu i dodaje joj sjaj. Donja faza revitalizuje i hidrira vlakna kose, ostavljajući kosu negovanom.Način upotrebe: Naneti n..
1.499,00 RSD
REVLON DVOFAZNI REGENERATOR ZA RAŠČEŠLJAVANJE ZA PLAVU KOSU 200ML
SUPER CENA
Brend: REVLON
Revlon dvofazni regenerator za raščešljavanje za plavu kosu je instant hranljivi kondicioner za plavu i izbeljenu kosu, kosu sa pramenovima i sedu kosu sa efektom neutralisanja neželjenih žutih tonova obogaćen keratinom. Gornja faza raščešljava kosu i pojačava sjaj. Donja faza pomaže u vlaženju kose..
1.499,00 RSD
REVLON DVOFAZNI REGENERATOR ZA RAŠČEŠLJAVANJE ZA VOLUMEN 200ML
SUPER CENA
Brend: REVLON
Revlon dvofazni regenerator za raščešljavanje za volumen je instant hranljivi kondicioner za efekat deblje i gušće dlake namenjen tankoj kosi obogaćen keratinom sa efektom dobijanja volumena. Gornja faza raščešljava kosu i pojačava sjaj. Donja faza pomaže u vlaženju kose i pruža osećaj nahranjenosti..
1.499,00 RSD
REVLON MICELARNI ŠAMPON 250ML
SUPER CENA
Brend: REVLON
Revlon micelarni šampon je hranljivi nežni šampon za lako rasčešljavanje, obogaćen keratinom. Micelarni šampon za lakše rasčešljavanje svih tipova kose. Nova, unapređena, prijatnog mirisa formula sa keratinom čini rasčešljavanje lakšim. Način upotrebe: Umasirajte micelarni šampon u mokru kosu kako b..
1.299,00 RSD
REVLON ŠAMPON UNIQ ONE ALL ONE 2U1 300ML
SUPER CENA
Brend: REVLON
Revlon šampon Uniq All One 2u1 je šampon sa kondicionerom. Formula sa 2/3 šampona i 1/3 kondicionera namenjena je za sve tipove kose i istovremeno neguje kožu glave. Svilenkasto kremasta tekstura omogućava lako ispiranje. Pruža kosi 10 dokazanih efekata:1. Nežno pere kosu i kožu glave2. Štiti i hidr..
1.799,00 RSD
REVLON ŠAMPON UNIQ ONE KOKOS 300ML
SUPER CENA
Brend: REVLON
je šampon sa kondicionerom, mirisom kokosa. Formula sa 2/3 šampona i 1/3 kondicionera namenjena je za sve tipove kose i istovremeno neguje kožu glave. Svilenkasto kremasta tekstura omogućava lako ispiranje. Pruža kosi 10 dokazanih efekata:1. Nežno pere kosu i kožu glave2. Štiti i hidrira kosu i kožu..
1.799,00 RSD
REVLON SET ŠAMPON+SPREJ 250ML+200ML REVLON SET ŠAMPON+SPREJ 250ML+200ML
SUPER CENA
Brend: REVLON
Revlon set šampon+sprej je specijalni set ograničene serije. Set sadrži Equave micelarni šampon koji sprečava mršenje kose i kondicioner za hidrataciju koji olakšava rasčešljavanje kose. Equave hranljvi šampon za lako rasčešljavanje je obogaćen keratinom.Način upotrebe: Naneti na mokru kosu, umasira..
2.099,00 RSD
REVLON SET SPREJ+SPREJ 2x200ML
SUPER CENA
Brend: REVLON
Revlon set sadrži dva kondicionera posebno formulisna za hidrataciju i revitalizaciju strukture suve i oštećene kose. Gornja faza raspetljava kosu i daje joj sjaj. Donja faza revitalizuje i hidrira vlakna kose, ostavljajući kosu negovanom.Način upotrebe: Nakon pranja kose šamponom isfrotirati nežno ..
2.299,00 RSD
REVLON SET UNIQ ONE SPREJ+UNIQ ONE SPREJ 150ML+150ML REVLON SET UNIQ ONE SPREJ+UNIQ ONE SPREJ 150ML+150ML
SUPER CENA
Brend: REVLON
REvlon set Uniq One sprej+Uniq One sprej je specijalni Duo Pack, sa dva omiljena tretmana za kosu u spreju koja se ne ispiraju, mogu da se upotrebljavaju na mokroj i na suvoj kosi. Obnavljaju oštećenu kosu, kontrolišu kovrdžanje kose, pružaju termalnu zaštitu, štite bojenu kosu od UVA i UVB fi..
2.499,00 RSD
REVLON SPREJ UNIQ ONE 150ML
SUPER CENA
Brend: REVLON
Revlon sprej Uniq One je najprodavaniji tretman u spreju koji se ne ispira, može da se upotrebljava na mokroj i na suvoj kosi. Obnavlja oštećenu kosu, kontroliše kovrdžanje kose, pruža termalnu zaštitu, štiti bojenu kosu od UVA i UVB filtera, pruža lakše rasčešljavanje i peglanje kose, daje dugotraj..
1.799,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)