Apoteka Janković
Korpa

La Roche-Posay Anthelios face- POKLON Toleriane caring wash

Iskoristite akciju da se uz svaki kupljen La Roche-Posay Anthelios-preparat za sunčanje za lice, na poklon dobija La Roche-Posay Toleriane Caring Wash 50ml.

LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS ANTI-AGE KOREKTIVNA KREMA SPF50 50ML
+ poklon toleriane wash
La Roche-Posay Anthelios anti-age korektivna krema spf50 sadrži dermatološke aktivne sastojke koji smanjuju pojavu bora i tamnih fleka i poboljšavaju elastičnost kože. Ova zaštita od sunca ima istinsku efikasnost u nezi kože; formula je obogaćena hijaluronskom kiselinom, feniletil-rezorcinolom i lip..
2.987,70 RSD
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS GEL DRY TOUCH SPF50 50ML
+ poklon toleriane wash
La roche-Posay anthelios gel dry touch spf50 posebno je dizajniran za osetljivu kožu ili sklonu netoleranciji na sunce, obično zvanoj alergijama na sunce. Može se koristiti za sprečavanje pigmentnih mrlja (trudnoća, fotosenzibilizacija itd.), a posebno je pogodan za vreme ekstremnog sunca.Takođe šti..
1.908,90 RSD
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS KOREKTIVNA GEL KREMA PROTIV NEPRAVILNOSTI SPF50  50ML LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS KOREKTIVNA GEL KREMA PROTIV NEPRAVILNOSTI SPF50  50ML
+ poklon toleriane wash
La Roche-Posay Anthelios korektivna gel krema protiv nepravilnosti spf50 se preporučuje za masnu kožu i kožu sklonu aknama na kojoj se mogu ponovo pojaviti nepravilnosti prouzrokovane UV zracima ( yo-yo efekat). Zahvaljujući salicilnoj kiselini i niacinamidu, formula pomaže u ispravljanju postojećih..
2.268,72 RSD
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS KREM ZA PREVENCIJU PIGMENTACIJA SPF50 50ML LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS KREM ZA PREVENCIJU PIGMENTACIJA SPF50 50ML
+ poklon toleriane wash
La Roche-Posay Anthelios krem za prevenciju pigmentacija spf50 je krema za zaštitu od sunca obogaćena Proceradom koji smanjuje nepravilnosti i štiti od pojave crvenih i braon fleka i drugih oblika hiperpigmentacije. Veoma visok faktor zaštite od sunca (SPF 50+) štiti od ultraljubičastog zračenja. Kr..
2.338,90 RSD
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS NEVIDLJIVI SPREJ ZA LICE I TELO SPF50 200ML
+ poklon toleriane wash
La Roche-Posay Anthelios nevidljivi sprej za lice i telo spf50 pruža visoku zaštitu širokog spektra i deluje preventivno na oštećenja izazvana UVA, UVB infracrvenim zracima i zagađenjem. Otporan na vodu, znoj i pesak. Ne peče oči. Lagana, nemasna tekstura.Način upotrebe: Pre upotrebe promućkati. Nan..
2.353,17 RSD
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS TONIRANA ANTI-AGE KOREKTIVNA KREMA SPF50 50ML
+ poklon toleriane wash
La Roche-Posay Anthelios tonirana anti-age korektivna krema spf50 sadrži dermatološke aktivne sastojke koji smanjuju pojavu bora i tamnih fleka i poboljšavaju elastičnost kože. Ova zaštita od sunca ima istinsku efikasnost u nezi kože; formula je obogaćena hijaluronskom kiselinom, feniletil-rez..
2.987,70 RSD
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS ULTRA ANTI-STINGING SPF50 50ML LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS ULTRA ANTI-STINGING SPF50 50ML
+ poklon toleriane wash
La Roche-Posay Anthelios ultra anti-stinging spf50 je krema za sunčanje za normalnu i suvu kožu. Lagana krema je nemasna i pruža SPF 50+ zaštitu širokog spektra. Krema za sunčanje obogaćena je antioksidansom Baicalin-om u borbi protiv slobodnih radikala na površini kože. Formula bez mirisa i paraben..
1.875,34 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)