Apoteka Janković
Korpa

Ladival preparati za sunčanje 1+1 GRATIS

Iskoristite akciju da se uz svaki kupljeni Ladival preparat za sunčanje na POKLON dobija Ladival dečiji sprej za zaštitu od sunca SPF 30 ili SPF50 200ml. 

Akcija traje dok traju zalihe.

LADIVAL DEČIJI LOSION ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF50 200ML
POKLON DEČIJI SPREJ 200ml
Brend: HEMOFARM
Ladival dečiji losion za zaštitu od sunca spf50 je bogata, vodootporna formula sa posebno kompatibilnim sistemima filtera: intenzivno hranljiva emulzija voda u ulju ostavlja prijatan osećaj na osetljivoj dečijoj koži. Odlična kompatibilnost kože - takođe pogodna za upotrebu kod neurodermatitisa: kre..
1.759,68 RSD
LADIVAL DEČIJI SPREJ ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF30 200ML
POKLON DEČIJI SPREJ 200ml
Brend: HEMOFARM
Ladival dečiji sprej za zaštitu od sunca spf30 je praktično sredstvo za zaštitu dečije kože od štetnog UVA, UVB i IR-A spektra sunčevog zračenja. Razvijen specijalno za posebne potrebe dečije kože, a pogodan je i za korišćenje kod neurodermatitisa. Bogata formulacija losiona intenzivno neguje de..
1.895,04 RSD
LADIVAL DEČIJI SPREJ ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF50 200ML
POKLON DEČIJI SPREJ 200ml
Brend: HEMOFARM
Ladival dečiji sprej za zaštitu od sunca spf50 je posebno pogodan za decu zbog velike otpornosti na vodu, ali i za atopijsku kožu svih starosnih grupa. Ima visoko hidriranu formulu sa vitaminom E i hranljivim uljima. Bez konzervansa, bez boja, bez parfema i bez PEG emulgatora. Bogata formulacija int..
2.030,40 RSD
LADIVAL GEL ZA KOŽU SKLONU ALERGIJI SPF20 200ML
POKLON DEČIJI SPREJ 200ml
Brend: HEMOFARM
Ladival gel za kožu sklonu alergiji spf20 je posebno lagani gel za zaštitu od sunca sa srednjim nivoom zaštite, koji ne sadrži ni masti ni emulgatore. Pored UV zaštite, pruža i zaštitu od štetnog infracrvenog A zračenja. Ovaj gel za zaštitu od sunca se lako nanosi, brzo upija, ne lepi se i obezbeđuj..
1.556,64 RSD
LADIVAL GEL ZA KOŽU SKLONU ALERGIJI SPF30 200ML
POKLON DEČIJI SPREJ 200ml
Brend: HEMOFARM
Ladival gel za kožu sklonu alergiji spf30 je vodootporan, lagani gel za zaštitu od sunca sa visokim nivoom zaštite, koji ne sadrži ni masti ni emulgatore. Pored UV zaštite, pruža i zaštitu od štetnog infracrvenog A zračenja. Pogodan za primenu kod kože sklone alergiji na sunce i pojavi akni. F..
1.583,71 RSD
LADIVAL GEL ZA KOŽU SKLONU ALERGIJI SPF50 200ML
POKLON DEČIJI SPREJ 200ml
Brend: HEMOFARM
Ladival gel za kožu sklonu alergiji spf50 je vodootporan, lagani gel za zaštitu od sunca sa visokim nivoom zaštite, koji ne sadrži ni masti ni emulgatore. Pored UV zaštite, pruža i zaštitu od štetnog infracrvenog A zračenja. Pogodan za primenu kod kože sklone alergiji na sunce i pojavi akni. Formula..
1.624,32 RSD
LADIVAL GEL ZA ZAŠTITU KOŽE LICA OD SUNCA SPF50 50ML
POKLON DEČIJI SPREJ 200ml
Brend: HEMOFARM
Ladival gel za zaštitu kože lica od sunca spf50 je lagani, nekomedogeni gel za zaštitu kože lica od sunca sa visokim nivoom zaštite. Pored UV zaštite, pruža i zaštitu od štetnog infracrvenog A zračenja. Ne sadrži ni masti ni emulgatore. Posebno je pogodan u slučaju sklonosti kože ka alergijama na su..
1.624,32 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)