Apoteka Janković
Korpa

Vichy preparati za sunčanje + POKLON Vichy CS Eko Milk 75m

Iskoristite akciju da se uz bilo koji kupljeni Vichy CS preparat za sunčanje na POKLON dobija Vichy CS Eko Milk 75ml.

Akcija traje od 16.06.2021. do 30.06.2021.


VICHY CAPITAL SOLEIL ANTI AGE SPF50 50ML
Poklon sun mleko
Brend: VICHY
Vichy capital soleil anti age spf50 je antioksidativna nega posebno formulisana za osetljivu kožu, obogaćena antoksidansima prirodnog porekla, uključujući crni čaj, vitamin C i termalnu vodu Vichy. Štiti kožu od UVA / UVB zraka zahvaljujući visokom indeksu zaštite (SPF 50), istovremeno pružajući sve..
2.379,91 RSD
VICHY CAPITAL SOLEIL ANTI AKNE SPF30 50ML
Poklon sun mleko
Brend: VICHY
Vichy capital soleil anti akne spf30 je krema idealna za mešovitu i masnu osetljivu kožu sa tendencijom ka nesavršenostima: protiv sjaja, korektivno i preventivno deluje na akne i proširene pore. Koža je matirana, vidljivo manje masna i sjajna, blistavija i glađa - matirajući efekat traje do 9 sati...
2.456,25 RSD
VICHY CAPITAL SOLEIL ANTI SPOT SPF50 50ML
Poklon sun mleko
Brend: VICHY
Vichy capital soleil anti spot spf50 je antihiperpigmentacijsko sredstvo za zaštitu od sunca koje pomaže da tamne fleke blede i ujednačava ten kože zahvaljujući univerzalnim mineralnim pigmentima. Formula sadrži Phe-Resorcinol, aktivni sastojak protiv hiperpigmentacije koji pomaže da izblede postoje..
2.299,05 RSD
VICHY CAPITAL SOLEIL ANTIOXIDANT VODA SPF 30 200ML
Poklon sun mleko
Brend: VICHY
Vichy capital soleil antioxidant voda spf30 je izuzetno lagan, brzo upijajući sprej za sunčanje obogaćen UV filterima širokog spektra i antioksidansima. Inovativna dvofazna tehnologija aktivirana mućkanjem bočice ravnomerno raspoređuje aktivne sastojke na kožu i pruža trenutnu svežinu. Formula je ob..
2.278,68 RSD
VICHY CAPITAL SOLEIL BALSAM PROTIV OPEKOTINA 100ML VICHY CAPITAL SOLEIL BALSAM PROTIV OPEKOTINA 100ML
Poklon sun mleko
Brend: VICHY
Vichy capital soleil balsam protiv opekotina umiruje kožu koja je prekomerno izložena suncu pomoću balsama nemasne, umirujuće formule koja štiti telo i pruža osmočasovnu hidrataciju. Formula je obogaćena sa esktraktom vrbovice, snažnim umirujućim aktivnim sastojkom, i koncentratom biorazgradivih lip..
1.536,40 RSD
VICHY CAPITAL SOLEIL BARŠUNASTA KREMA SPF50 50ML VICHY CAPITAL SOLEIL BARŠUNASTA KREMA SPF50 50ML
Poklon sun mleko
Brend: VICHY
Vichy capital soleil baršunasta krema spf50 je krema pogodna za normalnu i suvu kožu sa kremastom, ultrahidratantnom (24 sata) formulom sa mekanim i baršunastim završnim slojem. Sistem filtara širokog spektra protiv UVA i UVB zračenja sa sastojkom  Mexoryl® ojačan je protiv dugih UVA zraka za j..
2.090,63 RSD
VICHY CAPITAL SOLEIL BRONZING VODA SPF30 200ML VICHY CAPITAL SOLEIL BRONZING VODA SPF30 200ML
Poklon sun mleko
Brend: VICHY
Vichy capital soleil bronzing voda spf30 je vodena izuzetno lagana formula obogaćena beta karotenom radi postizanja ujednačene boje kože i bolje preplanulosti. Delikatna voda pogodna je za lice i telo, uključujući osetljivu kožu, i ne mrlja odeću. Ova voda pomaže u potamnjivanju, jer je bogata beta-..
2.185,63 RSD
VICHY CAPITAL SOLEIL DEČIJE MLEKO SPF50 300ML
Poklon sun mleko
Brend: VICHY
Vichy capital soleil dečije mleko spf50 je pogodno za osetljivu dečiju kožu. Mleko štiti kožu od štetnog sunčevog zračenja zahvaljujući fotostabilnom sistemu filtera širokog spektra zaštite od UVA/UVB-zraka na bazi Mexoryl-a bez ostavljanja belih tragova ili masnih ostataka. Zahvaljujući kombinaciji..
2.322,12 RSD
VICHY CAPITAL SOLEIL ECO-DIZAJNIRANO MLEKO SPF50 200ML
Poklon sun mleko
Brend: VICHY
Vichy Capital Soleil eco-dizajnirano mleko spf50 je ultra hidratantno mleko za sunčanje za lice i telo sa vrlo visokom zaštitom od sunca za sve tipove kože, čak i najosetljiviju. Hipoalergeno i dermatološki ispitano na osetljivoj koži, njegova formulacija pruža optimalnu toleranciju. Sadrži sistem f..
2.102,46 RSD
VICHY CAPITAL SOLEIL FAMILY MLEKO SPF30 300ML
Poklon sun mleko
Brend: VICHY
Vichy capital soleil family mleko spf30 uključuje Vichy jedinstveni sistem filtriranja na bazi Mexoryl-a, obezbeđujući potpunu UVA i UVB zaštitu. Sa svojom prijatnom, nelepljivom formulacijom i prozirnom teksturom zadovoljstvo je nanositi. Moćni antioksidansi vitamina E i polifenola belog grožđa bor..
2.492,28 RSD
VICHY CAPITAL SOLEIL FAMILY MLEKO SPF50 300ML
Poklon sun mleko
Brend: VICHY
Vichy capital soleil family mleko spf50 je lagana formula koja uključuje fotostabilni sistem za filtriranje UVA i UVB širokog spektra na bazi Mexoryl®-a za borbu protiv štetnih efekata sunčevih zraka na kožu. Ima nemasnu teksturu obogaćenu hidratantnom hijaluronskom kiselinom. Tekstura odbija pesak ..
2.492,28 RSD
VICHY CAPITAL SOLEIL HIDRATANTNA ZAŠTITNA VODA SPF50 200ML
Poklon sun mleko
Brend: VICHY
Vichy Capital Soleil hidratantna zaštitna voda spf50 je praktično sredstvo u spreju za zaštitu od sunca koje ne samo da štiti od štetnih efekata sunčevog zračenja već i hidrira kožu. Sa moćnim filterima za zaštitu od sunca i antioksidativnim svojstvima, ovo sredstvo za zaštitu od sunca takođe sadrži..
2.185,63 RSD
VICHY CAPITAL SOLEIL HYDRATING VODA SPF30 200ML VICHY CAPITAL SOLEIL HYDRATING VODA SPF30 200ML
Poklon sun mleko
Brend: VICHY
Vichy capital soleil hydrating voda spf30 je inovativni sprej za zaštitu od sunčevih zraka sa dodatkom hijaluronske kiseline prirodnog porekla. Vodena izuzetno lagana formulacija pomaže da koža ostane hidrirana i sveža tokom i nakon izlaganja suncu. Formulisana sa zaštitom širokog spektra SPF30 štit..
2.026,85 RSD
VICHY CAPITAL SOLEIL MATIRAJUĆA NEGA 3U1 SPF50 SA ZELENOM GLINOM 50ML
Poklon sun mleko
Brend: VICHY
Vichy capital soleil matirajuća nega 3 u 1 spf50 je dnevna krema za sunčanje koja pomaže u zaštiti kože od UVA i UVB zraka, uključujući dugačke UVA, istovremeno upijajući višak ulja za efekat matiranja koji traje ceo dan. Obogaćena je zelenom glinom, probiotičkim ekstraktom i Vichy mineralnom vodom...
2.070,50 RSD
VICHY CAPITAL SOLEIL MATIRAJUĆI FLUID SPF30 50ML
Poklon sun mleko
Brend: VICHY
Vichy capital soleil matirajući fluid spf30 ultra lagane teksture protiv sjaja, posebno prilagođen mešovitoj i masnoj koži i vlažnoj klimi, nudi optimalnu zaštitu zahvaljujući sistemu filtriranja sa Mexorylom, koji štiti od velikog spektra zračenja. Formula je lagana i vrlo se lako apsorbuje, pružaj..
1.878,38 RSD
VICHY CAPITAL SOLEIL MATIRAJUĆI FLUID SPF50 50ML
Poklon sun mleko
Brend: VICHY
Vichy capital soleil matirajući fluid spf50 ultra lagane teksture protiv sjaja, posebno prilagođen mešovitoj i masnoj koži i vlažnoj klimi, nudi optimalnu zaštitu zahvaljujući sistemu filtriranja sa Mexorylom, koji štiti od velikog spektra zračenja. Formula je lagana i vrlo se lako apsorbuje, pružaj..
1.878,38 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 20 (2 strana)