Apoteka Janković
Korpa

Akcija APOTEKA- SUPER POPUSTI

Iskoristite super popuste na odabrane dijetetske suplemente i preparate za kožu i dođite do željenih proizvoda po sniženim cenama.

BULACOL 500MG KAPSULE A10
SUPER CENA
Brend: HEMOFARM
Bulacol 500 je dodatak ishrani na bazi probiotskog kvasca po imenu Saccharomyces boulardii (S. boulardii) u obliku kapsula. U crevima čoveka, S.Boulardii svojom aktivnošću doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta odnosno ublažava intenzitet i trajanje stomačnih tegoba kao št..
499,00 RSD
Femmabiotic je vaginalni probiotik, koji obnavlja vaginalnu floru, povećava broj laktobacila, reguliše vaginalni pH, sprečava nastanak vaginalnih i urinarnih infekcija. Vaginalnu floru čine ,,dobre“ bakterije – laktobacili, koji sprečavaju rast i razmnožavanje štetnih mikroorganizama i na taj način ..
486,75 RSD 540,83 RSD
Femmabiotic je vaginalni probiotik, koji obnavlja vaginalnu floru, povećava broj laktobacila, reguliše vaginalni pH, sprečava nastanak vaginalnih i urinarnih infekcija. Vaginalnu floru čine ,,dobre“ bakterije – laktobacili, koji sprečavaju rast i razmnožavanje štetnih mikroorganizama i na taj način ..
891,39 RSD 990,43 RSD
Ge 132+ Natural PROMO sadrži Ge 132+ Natural a60, jedan blister gratis Ge 132+ Natural a15 i 4 kesice Ge Kids-a.Ge 132+ Natural predstavlja kompleks moćnih antioksidanata koji se može koristiti kao dopuna redovnim terapijama ili dodatak ishrani, čime doprinosi zdravlju čitavog organizma, izlučivanju..
6.675,26 RSD
Brend: MERZ PHARMA
Immusan C 800 5u1 je dodatak ishrani namenjen za jačanje imunskog sistema. - 5 komponenti koje imaju ključnu ulogu u funkcionisanju imunskog sistema.- Visoke doze aktivnih supstanci.- Depo formulacija obezbeđuje ravnomerno oslobađanje aktivnih sastojaka tokom dana.Način upotrebe: 1 tableta dnevno. S..
714,45 RSD 840,53 RSD
Brend: BIOMIN
IMUNO PROTECT je dodatak ishrani koji predstavlja idealnu potporu imunom sistemu tokom cele godine, a naročito u periodima povećane incidence virusnih infekcija i u borbi sa alergijama. Primena:- kod osoba oslabljenog imuiteta- u periodima povećane incidence virusnih infekcija- kod osteomalacija i o..
1.190,74 RSD 1.323,04 RSD
IMUNOCINK ZA DECU TABLETE A60
SUPER CENA
Brend: HEMOFARM
Imunocink za decu je optimalna kombinacija vitamina C i cinka, koja pomaže jačanju odbrambenih snaga dečijeg organizma. Cink je značajan za pravilno funkcionisanje nervnog i imunog sistema, a vitamin C snažnim antioksidativnim delovanjem neutralizuje štetna dejstva slobodnih radikala.Način upotrebe:..
550,00 RSD
Brend: KRAUTERHOF
Konjski balzam sa efektom zagrevanja - crveni sa ekstra snažnim dejstvom preporučuje se za lošu perifernu cirkulaciju, masažu i zagrevanje kože.Delovanje: Efekat zagrevanja kože utiče na smirivanje reumatskog bola i ne povećava krvni pritisak. Način upotrebe: Nekoliko puta dnevno..
828,66 RSD 920,73 RSD
Brend: KRAUTERHOF
Konjski balzam zeleni sa efektom hladjenja - preporučuje se kod reumatskih promena, bolova u koštano zglobnom sistemu,s labe cirkulacije, problem sa venama, uganuća, grčeva i modrica. Pogodno je za masažu celog tela.Način upotrebe: Bolno ili otečeno mesto namazati balsamom u tankom sloju.I..
494,81 RSD 549,79 RSD
NATURAL WEALTH KALCIJUM+MAGNEZIJUM+CINK TABLETE - Multimineralni proizvod, nadoknađuje dnevne potrebe za kalcijumom, magnezijumom i cinkom, pogodan i za vegetarijance.Kalcijum, magnezijum i cink doprinose održavanju normalnih kostiju. Kalcijum i magnezijum doprinose normalnoj funkciji mišića.&n..
1.222,39 RSD 1.527,99 RSD
NATURAL WEALTH VITAMIN D-1000IJ KAPSULE - ekstra snažna formula za zdrav imunitet i čvrste kosti.Primarna uloga vitamina D je apsorpcija kalcijuma i fosfora iz probavnog sistema i održavanje njihove ravnoteže u organizmu, što je direktno povezano s očuvanjem koštane mase. Vitamin D važan je i z..
1.072,51 RSD 1.340,64 RSD
NATURAL WEALTH VITAMIN D-400IJ TABLETE  - je dodatak ishrani sa vitaminom D.Primarna uloga vitamina D je apsorpcija kalcijuma i fosfora iz probavnog sistema i održavanje njihove ravnoteže u organizmu, što je direktno povezano s očuvanjem koštane mase. Vitamin D važan je i za očuvanje normalne f..
997,44 RSD 1.246,80 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 20 (2 strana)