Apoteka Janković
Korpa

Nutrino 5+1 GRATIS mlekce

Iskoristite akciju da se za kupljenih bilo kojih 5 Nutrino baby proizvoda, na poklon dobija Nutrino pirinčano mlekce.NUTRINO JUNIOR KOMPOTIĆ JABUKA, JAGODA, DUNJA 200ML
5 + 1 gratis MLEKCE
Napravljen je od prirodnih sastojaka po bakinom receptu. Ukusna užina. Obezbeđuje mališanima prirodnu snagu i energiju. Sokići se pakuju u Tetra Pak ambalažu koja u poređenju sa transparentnom ambalažom kao što je PET plastika  pruža bolju zaštitu od svetlosti, koja bi inače uništila vitam..
51,00 RSD
NUTRINO JUNIOR SOKIĆ CRVENA POMORANDŽA 200ML
5 + 1 gratis MLEKCE
Sadrži 100% voće, bez dodatog šećera. Sokići se pakuju u Tetra Pak ambalažu koja u poređenju sa transparentnom ambalažom kao što je PET plastika  pruža bolju zaštitu od svetlosti, koja bi inače uništila vitamine i druge hranljive materije u proizvodu.Sastav: voćni sok 100% (crvena pomorandž..
72,00 RSD
NUTRINO JUNIOR SOKIĆ JABUKA I JAGODA 200ML
5 + 1 gratis MLEKCE
Sadrži 100% voće, bez dodatog šećera. Sokići se pakuju u Tetra Pak ambalažu koja u poređenju sa transparentnom ambalažom kao što je PET plastika  pruža bolju zaštitu od svetlosti, koja bi inače uništila vitamine i druge hranljive materije u proizvoduSastav: voćni sok 100% ( voćni..
51,00 RSD
NUTRINO JUNIOR SOKIĆ SOČNA JABUKA 200ML
5 + 1 gratis MLEKCE
Sadrži 100% voće, bez dodatog šećera. Sokići se pakuju u Tetra Pak ambalažu koja u poređenju sa transparentnom ambalažom kao što je PET plastika pruža bolju zaštitu od svetlosti, koja bi inače uništila vitamine i druge hranljive materije u proizvodu.Sastav: voćni sok jabuke 100%, vitamin C..
51,00 RSD
NUTRINO KAŠA 5 ŽITARICA SA JABUKOM I BANANOM 6M+ 200g
5 + 1 gratis MLEKCE
Žitna kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 3 minerala. Pakovanje Nutrino žitne kaše je inovativno, jer je sa ziperom koje zadržava svežinu i omogućava jednostavno ponovno korišćenje. Namenjena je za uzrast od 6. meseca i daje se predveče ili ujut..
247,50 RSD
NUTRINO KOMPOTIĆ  JABUKA, SUVA ŠLJIVA, SUVO GROŽĐE 6M+ 200ML
5 + 1 gratis MLEKCE
Napravljen od prirodnih sastojaka po bakinom receptu. Ukusna užina. Obezbeđuje mališanima prirodnu snagu i energiju. Za uzrast od 6. meseca. Kompotići se pakuju u Tetra Pak ambalažu koja u poređenju sa transparentnom ambalažom kao što je PET plastika pruža bolju zaštitu od svetlosti, koja bi in..
85,50 RSD
NUTRINO MLEČNA KAŠA 3 ŽITARICE SA JABUKOM I BOROVNICOM 6M+200g
5 + 1 gratis MLEKCE
Kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 3 minerala. Pakovanje Nutrino žitne kaše je inovativno, jer je sa ziperom koje zadržava svežinu i omogućava jednostavno ponovno korišćenje. Namenjena je za uzrast od 6. meseca i daje se predveče ili ujutru kad..
270,00 RSD
NUTRINO MLEČNA KAŠA 7 ŽITARICA 6M+ 200G
5 + 1 gratis MLEKCE
Žitna kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 3 minerala. Pakovanje Nutrino žitne kaše je inovativno, jer je sa ziperom koje zadržava svežinu i omogućava jednostavno ponovno korišćenje.  Namenjena je za uzrast od 6. meseca i daje se predveče ili uju..
270,00 RSD
NUTRINO MLEČNA KAŠA OD PIRINČA 6M+ 200G
5 + 1 gratis MLEKCE
Kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 3 minerala. Pakovanje Nutrino kaše je inovativno, jer je sa ziperom koje zadržava svežinu i omogućava jednostavno ponovno korišćenje. Namenjena je za uzrast od 6. meseca i daje se predveče ili ujutru kada je b..
270,00 RSD
NUTRINO MLEČNA KAŠA PIRINAČ KUKURUZ I BANANA 6M+ 200G
5 + 1 gratis MLEKCE
Žitna kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 3 minerala. Pakovanje Nutrino žitne kaše je inovativno, jer je sa ziperom koje zadržava svežinu i omogućava jednostavno ponovno korišćenje. Namenjena je za uzrast od 6. meseca i daje se predveče ili ujutru ka..
270,00 RSD
NUTRINO MLEČNA KAŠA PRVI GRIZ SA BANANOM 6M+ 200g
5 + 1 gratis MLEKCE
Kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 3 minerala. Pakovanje Nutrino žitne kaše je inovativno, jer je sa ziperom koje zadržava svežinu i omogućava jednostavno ponovno korišćenje.  Namenjena je za uzrast od 6. meseca i daje se predveče ili ujutru ka..
270,00 RSD
NUTRINO MLEKCE 5 ŽITARICA 6M+ 200ML
5 + 1 gratis MLEKCE
Tečna žitna kaša koja daje osećaj sitosti detetu, spremna za upotrebu. Namenjeno je deci uzrasta iznad 6 meseci. Nutrino mlekce sa 5 vrsta žitarica je obogaćeno inulinom, koji je dobar za imuni sistem i digestivni trakt deteta. Inulin deluje kao bilo koje biljno vlakno – olakšava probavu.Sastav: mle..
70,50 RSD
NUTRINO MLEKCE OVAS I KEKS 6M+ 200ML
5 + 1 gratis MLEKCE
Tečna žitna kaša koja daje osećaj sitosti detetu, spremna za upotrebu. Namenjeno je deci uzrasta iznad 6 meseci. Nutrino mlekce ovas i keks je obogaćeno inulinom, koji je dobar za imuni sistem i digestivni trakt deteta. Inulin deluje kao bilo koje biljno vlakno – olakšava probavu.Sastav: Mleko sa 2,..
70,50 RSD
NUTRINO OVAS I BANANA 6M+ 200ML
5 + 1 gratis MLEKCE
Tečna žitna kaša koja daje osećaj sitosti detetu, spremna za upotrebu. Namenjeno je deci uzrasta iznad 6 meseci. Nutrino mlekce ovas i banana je obogaćeno inulinom, koji je dobar za imuni sistem i digestivni trakt deteta. Inulin deluje kao bilo koje biljno vlakno – olakšava probavu.Sastav: ..
70,50 RSD
NUTRINO SOKIĆ BUNDEVA 5M+ 200ML
5 + 1 gratis MLEKCE
Direktno ceđeni, kašasti sok od prirodnog i sočnog povrća. 100% prirodno, bez dodatog šećera. Obezbeđuje mališanima prirodnu snagu i energiju. Za uzrast od 5. meseca. Sokići se pakuju u Tetra Pak ambalažu koja u poređenju sa transparentnom ambalažom kao što je PET plastika pruža bolju zašt..
85,50 RSD
NUTRINO SOKIĆ CEĐENA JABUKA 4M+  200ML
5 + 1 gratis MLEKCE
Direktno ceđeni sok od prirodnog i sočnog voća. 100% prirodno, bez dodatog šećera. Obezbeđuje mališanima prirodnu snagu i energiju. Za uzrast od 4. meseca. Sokići se pakuju u Tetra Pak ambalažu koja u poređenju sa transparentnom ambalažom kao što je PET plastika pruža bolju zaštitu od svet..
90,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 46 (3 strana)