Apoteka Janković
Korpa

Vichy Dezodoransi DUO PROMO PAKETI

Iskoristite trenutno aktuelna Vichy PROMO PAKOVANJA i uživajte u čarobnim efektima Vichy kozmetike po povoljnijim cenama.

Akcija traje dok traju zalihe.

Brend: VICHY
Vichy Deo Mineral 48h Optimal tolerance je prvi hipoalergeni 48h dezodorans, čiste minimalističke formule za osetljivu kožu koja reaguje na aluminijumove soli.- BEZ ALKOHOLA, BEZ MIRISA.- HIPOALERGENO.- 100% BEZ ALUMINIJUMOVIH SOLI.Način upotrebe: Naneti na čiste i suve pazuhe.Sastav: AQUA / WATER -..
1.689,56 RSD
Brend: VICHY
Mineralni dezodorans bez soli aluminijuma, bez alkohola, bez parabena, pogodan za sve tipove kože, čak i sveže depiliran. Njegova hipoalergijska formula sa optimalnom tolerancijom kombinuje cink glukonat i minerale Vichy termalne vode, ali i umirujući provitamin B5. Njegova formula ostavlja suptilan..
1.951,95 RSD
Brend: VICHY
Namenjen muškarcima i ženama koji su skloni intenzivnom znojenju i koji traže negu sa dugotrajnim efektom bez osećaja neprijatnosti na koži. Mikročestice njegovih aktivnih sastojaka omogućavaju ciljano delovanje u samom središtu znojnih žlezda tokom 48h.Sastav: Aqua / Water, Aluminum Chlorohydrate, ..
1.689,56 RSD
Brend: VICHY
Nežna formula koja je razvijena posebno za osetljivu i depiliranu kožu. Njene antiperspirantne supstance zajedno sa umirujućim kopleksom Proline Cutei kožu 48 sati efikasno štite od prekomernog znojenja i neprijatnog mirisa.Način upotrebe: Naneti na suve i čiste pazuhe ujutru nakon tuširanja.Sastav:..
1.689,56 RSD
Brend: VICHY
Intenzivni tretman protiv znojenja do 72h, čak i u stresnim uslovima. Namenjen za muškarce i žene koji su skloni prekomernom znojenju i koji traže izuzetno efikasnu, a nežnu antiperspirantnu negu. Ovaj tretman je bogat aktivnim sastojcima protiv znojenja, mineralima jake moći upijanja i kompleksom P..
2.001,60 RSD
Brend: VICHY
Vichy Homme deo roll on 72h je dezodorans za muškarce koji traže vrlo dugotrajnu dezodoransnu i anti-transpirantnu efikasnost u svim situacijama. Njegova formula, bogata aktivnim sastojcima protiv znojenja i ultra upijajućim mineralima, reguliše znojenje i vlagu tokom 72 sata. Koža je ugodna bez lep..
1.762,20 RSD
Brend: VICHY
Vichy Homme deo roll on protiv fleka je dezodorans posebno posvećen muškarcima koji traže dezodorans i antiperspirant, jedinstvenu zaštitu od žutih i belih fleka. Nudi efikasnu i nevidljivu zaštitu tokom 48h.Način upotrebe: Naneti u tankom sloju na čistu i suvu kožu. Sastav:  Aqua (Water), Alum..
1.762,20 RSD
Brend: VICHY
VICHY HOMME DEODORANT ROLL ONDelovanje: namenjen za muškarce sa osetljivom kožom koji traže efikasnost dezodoransa i antiperspirant sa dugotrajnim delovanjem. Njegova formula obogaćena antiperspirantnim supstancama i umirujućim oligo-cinkom reguliše znojenje i umiruje kožu do 48h.Način upotrebe: Nan..
1.707,75 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)