Apoteka Janković
Korpa

VICHY PROMO PAKOVANJA


Iskoristite trenutno aktuelna Vichy PROMO PAKOVANJA i uživajte u čarobnim efektima Vichy kozmetike po povoljnijim cenama.

Akcija traje dok traju zalihe.

Brend: VICHY
VICHY MINERAL 89 je formulisan da hidrira i zaštiti nežnu kožnu barijeru. Booster je obogaćen Vichy-jevom najvišom koncentracijom termalne mineralizirajuće vode 89%, i sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla. Jača kožnu barijeru - pruža zaštitu od uticaja svakodnevnih štetnih uticaja poput zaga..
3.646,50 RSD
Brend: VICHY
Vichy PROMO neseser sadži Vichy Liftactiv Collagen Specialist i mini poklone iznenađenja.Vichy Liftactiv Collagen Specialist pruža negu koja se preporučuje ženama koje žele novu generaciju proizvoda izuzetnog anti-ageing delovanja i efikasnosti, uz sastojke prirodnog porekla. Svakodnevna nega protiv..
3.713,13 RSD 4.641,41 RSD
Brend: VICHY
Vichy PROMO neseser sadrži Vichy Liftactiv Supreme dnevnu kremu za normalnu i mešovitu kožu i mini poklone iznenađenja.Vichy Liftactiv Supreme dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu je hidratantna krema protiv bora i učvršćivanja koja pomaže u ispravljanju vidljivih znakova starenja kože kao što s..
2.981,53 RSD 3.726,91 RSD
Brend: VICHY
Vichy PROMO neseser sadrži Vichy Liftactiv Supreme dnevnu kremu za suvu kožu i mini poklone iznenađenja.Vichy Liftactiv Supreme dnevna krema za suvu kožu je hidratantna krema protiv bora i učvršćivanja koja pomaže u ispravljanju vidljivih znakova starenja kože kao što su bore, gubitak čvrstoće. Ova ..
2.981,53 RSD 3.726,91 RSD
Brend: VICHY
Vichy PROMO neseser sadrži Vichy Mineral 89 i mini poklone iznenađenja.Vichy Mineral 89 je formulisan da hidrira i zaštiti nežnu kožnu barijeru. Booster je obogaćen Vichy-jevom najvišom koncentracijom termalne mineralizirajuće vode 89%, i sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla. Jača kožnu bari..
1.879,20 RSD 2.349,00 RSD
Brend: VICHY
Vichy PROMO neseser sadrži Vichy Neovadiol Peri-menopause dnevnu kremu za normalnu i mešovitu kožu i mini poklone iznenađenja.Vichy Neovadiol Peri-menopause dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu je moćna hidratantna krema koja se fokusira na suzbijanje znakova starenja koji postaju izraženiji tok..
3.178,08 RSD 3.972,60 RSD
Brend: VICHY
Vichy PROMO neseser sadži Vichy Neovadiol Peri-menopause dnevnu kremu za suvu kožu i mini poklone iznenađenja.Vichy Neovadiol Peri-menopause dnevna krema za suvu kožu je moćna hidratantna krema koja se fokusira na suzbijanje znakova starenja koji postaju izraženiji tokom menopauze. Posebno formulisa..
3.178,08 RSD 3.972,60 RSD
Brend: VICHY
Vichy PROMO neseser sadrži Vichy Normaderm Phytosolution i mini poklone iznenađenja:Vichy Normaderm Phytosolution je dnevna nega sa dvostrukom korekcijom razvijena za kožu sklonu aknama, sa dermatološkim aktivnim sastojcima prirodnog porekla: salicilnom kiselinom, hijaluronskom kiselinom, Bifidusom...
1.765,50 RSD 2.206,87 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)