Apoteka Janković
Korpa

Terranova vitamini i minerali 20% POPUST

Iskoristite sniženje od 20% na ceo asortiman Terranova proizvoda koje traje od 15.09.2021. do 19.09.2021.

Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA ANTIOXIDANT KOMPLEX KAPSULE - Vitaminsko mineralni dodatak ishrani, pogodan za vegane i vegeterijance. Antioksidansi su važni činioci zdravlja, a neke studije pokazuju da mogu biti efikasni u sprečavanju nastanka nekih vrsta kancera i srčanih oboljenja. Delovanje:-Pomaže u b..
2.130,05 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA ASTAKSANTIN KOMPLEKS KAPSULE - Ovaj, danas sve popularniji, karotenoid ima mnoga naučno potvrđena pozitivna dejstva na zdravlje. Dodatno, astaksantin je superiorniji u odnosu na druge antioksidanse, neutrališući širok spektar slobodnih radikala. Delovanje: - Za zdrave oči i kožu-..
2.619,53 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA B KOMPLEX SA VITAMINOM C KAPSULE - Aktivni sastojci sa Magnifood kompleksom predstavlja najdelotvorniji B kompleks za vaš organizam.Delovanje: -Smanjuje umor i iscrpljenost-Doprinosi normalnoj psihičkoj i mentalnoj funkciji-Utiče na delovanje nervnog sistema-Povoljno deluje na imunite..
1.555,02 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA BEAUTY KOMPLEX KAPSULE - Čovek se oduvek trudio da izgleda lepo i negovano i da produži mladost koliko god je to moguće. Terranovin beauty kompleks sa dodatim biljkama i superhranom, sadrži sve ključne hranljive materije i sastojke, koji podstiču obnovu i rast ćelija kože, noktiju i k..
1.848,42 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA BETA KAROTEN KAPSULE - dodatak ishrani, pogodan za vegane i vegeterijance.Delovanje: -Štiti oči-Štiti kožu od UV zračenja i alergija na sunce-Doprinosi zaštiti kod aterosklerozeNačin upotrebe: 1 kapsula dnevno uz obrokSastav: MAGNIFOOD KOMPLEKS 325mg, Kelj 150mg, Spirulina 7..
2.282,65 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA CINK KAPSULE 15MG - Ovaj važan mineral se nalazi u svim živim tkivima. Cink aktivira preko 200 enzima u organizmu a bisglicinatni oblik omugućava maksimalnu apsorbciju. Na njega negativno utiče fitinska kiselina iz žitarica, oksalna kiselina (spanać, čokolada, čaj) i kalcijum (ml..
981,13 RSD 1.226,41 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA FOLAT 400MCG KAPSULE - Folna kiselina je jako važna za sintezu DNK, pravilan rast i razvoj ploda, u terapiji megaloblastne anemije i kod raznih genetskih mutacija.Namena: -Za trudnice-Za pravilan rast i razvoj ploda-Kod megaloblastične anemijeNačin upotrebe: 1 kapsula dnevno..
1.709,57 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA GLUKOZAMIN KOMPLEKS KAPSULE - Ovaj suplement pored blagotvornog delovanja na hrskavicu i kosti ima i sastojak koji deluje antiinflamatorno, te otklanja bol - smola bosvelije.Delovanje: -Smanjuje bol u zglobovima-Umanjuje bol kod artritisa-Štiti hrskavicu i pomaže njenu regeneraciju-Smanjuj..
2.099,09 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA GVOŽĐE KAPSULE - gvožđe, koje se lako apsorbuje. Ne izaziva opstipaciju ni mučninu, Vitamin C povećava apsorbciju gvožđa u krvi.Namena: -Kod manjka gvožđa i malokrvnosti-Kod hroničnog umora i iscrpljenosti-Kod nedostatka u ishraniNačin upotrebe: 1 kapsula dnevno uz obrokSastav: Š..
1.173,60 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA HROM KOMPLEKS KAPSULE 200MCG - Hrom je važan mineral koji je često zanemaren iako ga u telu ima od 4-6 mg. Važan je za ispravan metabolizam ugljenih hidrata i stimuliše aktivnost insulina. Delovanje: -Za održavanje normalnog nivoa glukoze u krvi-Utiče na metabolizam makronut..
1.343,23 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA KALCIJUM I MAGNEZIJUM KOMPLEKS KAPSULE -  2:1 sadrži optimalnu kombinaciju kalcijuma i magnezijuma, čijom se upotrebom nadoknađuju nedostaci pomenutih elemenata u našem organizmu.Delovanje: -Povoljno utiče na zdravlje kostiju i zuba-Doprinosi pravilnoj funkciji mišića-Osloba..
1.250,79 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA KOENZIM Q1O 100MG KAPSULE - predstavlja spoj aktivnog sastojka koenzima zajedno sa liofiliziranim biljem i hranom u Magnifoodu. Ljudski organizam ima sposobnost sinteze koenzima Q10, ali se ona smanjuje posle 30. godine. Kao posledica smanjene produkcije ovog koenzima dolazi do smanje..
3.736,63 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA KOENZIM Q1O 30MG - predstavlja spoj aktivnog sastojka koenzima zajedno sa liofiliziranim biljem i hranom u Magnifoodu. Ljudski organizam ima sposobnost sinteze koenzima Q10, ali se ona smanjuje posle 30. godine. Kao posledica smanjene produkcije ovog koenzima dolazi do smanjenja energetski..
2.130,05 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA KOMPLEKS DIGESTIVNIH ENZIMA KAPSULE -  pomaže varenje svih vrsta hrane, uključujući proteine, masti, skrob i druge ugljene hidrate, šećere, celulozu i vlakna.Namena: -Kod problema sa varenjem-Osobama sa lošim navikama u ishrani-Kod problema sa pankreasom-Osobama koje su izlo..
2.036,20 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA KVERCETIN KAPSULE - Listovi koprive ili bioaktivne komponente prisutne u njenim žarnim dlakama umanjuju inflamatorni odgovor, sekreciju histamina i deluju na isti način kao i sintetski antihistaminici ali bez neželjenih efekata.Delovanje:-Umiruje polensku alergiju-Ima antiinflamatorna svoj..
2.899,80 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA LIFE NAPITAK -  kreiran je za sve koji su odabrali prirodan holistički wellness stil života i predstavlja dobro izbalansiran spoj liofiliziranih biljaka i superhrane čime je u potpunosti zadovoljena paleta prirodnih fitonutritijenata, mikronutritijenata, izbalansiranih proteina, ..
3.966,77 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 28 (2 strana)