Apoteka Janković
Korpa

IMUNOGLUKAN P4H KAPSULE A30

IMUNOGLUKAN P4H KAPSULE A30
SUPER CENA
IMUNOGLUKAN P4H KAPSULE A30

Imunoglukan P4H je prirodan i dokazano efikasan proizvod za jačanje imuniteta odraslih i dece starije od 6 godina.

- Sadrži prirodni polisaharid Imunoglukan (beta-1,3/1,6-D-glukan) izolovan iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus), vitamin C kao značajan prirodni antioksidans, koji štiti ćelije od oksidativnog stresa i cink koji je značajan za normalno funkcionisanje i jačanje prirodne otpornosti organizma.

- Preventivnom primenom se smanjuje učestalost respiratornih infekcija, a akutnom se skraćuje trajanje respiratornih infekcija.

- Ima idealan bezbedonosni profil, jer ne interaguje ni sa jednim lekom i mogu ga koristiti trudnice, dojilje, dijabetičari i vegeterijanci.

- Kliničke studije su dokazale bezbednost i do 12 meseci kontinuirane primene. Bez alergena, konzervanasa, boje, aditiva.

Namena: Preventivnom primenom se smanjuje učestalost respiratornih infekcija, a akutnom obezbeđuje brži i trajniji oporavak i sprečava nastajanje sekundarnih infekcija.

Delovanje: Imunoglukan se u tankom crevu (Peyerove ploče) vezuje za Dectin-1 receptore i aktivira specifični i nespecifični imunski sistem i dolazi do veće aktivnosti imunskih ćelija i povećane produkcije antitela.

Način upotrebe: Imunoglukan kapsule se primenjuju na prazan stomak. Ujutru pola sata pre doručka ili 2 sata pre večere. Preventivna primena je 1 kapsula na dan, akutna 3 kapsule na dan u jednoj dozi.  Kliničke studije dokazuju bezbednost primene i do 12 meseci kontinuirane primene.

Sastav: Imunoglukan® 100 mg, Vitamin C 60 mg, Cink 5 mg

Napomena: Kontraindikovan je kod osoba sa transplantiranim organima. Pacijenti koji su na terapiji imunosupresivima mogu uzimati Imunoglukan samo nakon saveta lekara.

Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
699,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 4164
Tagovi: imunoglukan , p4h , kapsule , a30 , ostalo