Apoteka Janković
Korpa

GUAM HELANKE ZA OBLIKOVANJE XS-S

GUAM HELANKE ZA OBLIKOVANJE XS-S
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
GUAM HELANKE ZA OBLIKOVANJE XS-S

Guam helanke za oblikovanje XS-S sa GUAM®-EMANA® tehnologijom su napravljene od meke i udobne tkanine koja sadrži bioaktivne mineralne kristale koji apsorbuju toplotu ljudskog tela da bi je vratili u obliku dalekih infracrvenih zraka (F.I.R.). Smanjuju celulit, povećavaju tonus kože dovodeći do čvršće i elastičnije kože. Oblikuju noge i zonu gluteusa. Ne utiču na gubitak kilograma.

* Bioaktivni mineralni kristali sadržani u EMANA tkanini poboljšavaju mikrocirkulaciju u koži - Mikrokapsule ugrađene u tkaninu oslobađaju aktivne sastojke GUAM morskih algi na kožu i sprovode svoje dejstvo sve dok se aktivni sastojak ne iscrpi, što se, usled sporog oslobađanja usled mikrokapsuliranja, dešava nakon nekoliko nedelja upotrebe helanki.

* Emana je patentirana i bezbedna tehnologija za kožu, naučno testirana korišćenjem međunarodnih protokola koje izvode nezavisne laboratorije.

* Proizvod nije namenjen za korišćenje u toku trudnoće.

Način upotrebe Guam helanki za oblikovanje XS-S: Ispod GUAM® helanki nosite donji veš. Guam® helanke se prilagođavaju obliku tela nakon prve upotrebe. Rezultati su vidljivi korišćenjem proizvoda 6 sati dnevno tokom 30 uzastopnih dana.

* Mogu se prati na 40°c. Ne peglati.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
6.553,06 RSD
  • Lager: Nema na stanju
  • Šifra proizvoda: 72450
Tagovi: guam , helanke , za , oblikovanje , xs-s , celulit , i , strije