Apoteka Janković
Korpa

LABELLO

LABELLO
Brend: LABELLO
Labello Cherry® - Pružite usnama negu koja je obogaćena neodoljivim mirisom višnje i diskretnim crvenim sjajem! Jedinstvena formulacija sa svetlucavim pigmentima trenutno se topi na usnama i hidrira ih tokom 24 sata. Ravnomerno i jednostavno se nanosi tako da vam nije potrebno ogledalo!   ..
227,62 RSD
Brend: LABELLO
Labello® Original neguje usne i štiti ih od isušivanja kako bi bile predivno mekane i gipke tokom celog dana! Jedinstvena formulacija sa prirodnim uljima i ši puterom ima prijatnu teksturu koja se trenutno topi na usnama i hidrira ih tokom 24 sata.   Uživajte u prirodno lepim i zdravim usn..
210,76 RSD
Brend: LABELLO
Labello® Hydro Care pruža usnama osećaj svežine! Hidratantna formulacija sa prirodnim uljima i ši puterom ima prijatnu, glatku teksturu koja se trenutno topi na usnama i hidrira ih tokom 24 sata.Uživajte u prijatnom osećaju svežine i mekanim, neodoljivim usnama!-Bez mineralnih ulja -Nova formulacija..
287,39 RSD
Brend: LABELLO
Labello jagoda - Pružite usnama negu sa neodoljivim mirisom jagode i diskretnim crvenkastim sjajem! Jedinstvena formulacija sa svetlucavim pigmentima trenutno se topi na usnama i hidrira ih tokom 24 sata. Ravnomerno i jednostavno se nanosi tako da vam nije potrebno ogledalo!   Uživajte cel..
210,76 RSD
Brend: LABELLO
Labello® Pearly Shine ( biseri i sjaj ) ističe lepotu usana i daje im predivan sjaj! Jedinstvena formulacija obogaćena ekstraktima bisera i svile trenutno se topi na usnama i ostavlja blistavi, biserni sjaj. Hidrira kožu usana tokom 24 sata.   Uživajte u predivnim i mekanim usnama sa svetl..
310,37 RSD
Brend: LABELLO
Labello® Soft Rosé ističe lepotu usana i njihovo prirodno rumenilo! Jedinstvena formulacija obogaćena ekstraktom ruže trenutno se topi na usnama i naglašava njihovu prirodnu, ružičastu boju. Hidrira kožu usana tokom 24 sata.   Uživajte u predivno rumenim i mekanim usnama celog dana!-Bez mi..
210,76 RSD
Brend: LABELLO
Formulacija Labello® Active for Men ima prijatnu, glatku teksturu koja se trenutno topi na usnama i hidrira ih tokom 24 sata. Njeno efikasno dejstvo umiruje i neguje kožu usana kako ne bi bila suva i ispucala.   Uživajte u hidrataciji koja traje 24 sata i zaštitite usne u svim vremenskim p..
287,38 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)