Apoteka Janković
Korpa

Dacom Pharm

Dacom Pharm
Brend: Dacom Pharm
Ferticure je dijetetski suplement formulisan da obnovi hormonsku ravnotežu, predstavlja prvu liniju odbrane kod policističnih jajnika, uspostavlja ovulaciju, smanjuje insulinsku rezistenciju, smanjuje hiperandrogenizam, koristi se u prevenciji i terapiji gestacijskog dijabetesa.Način upotrebe: 1 kes..
3.580,42 RSD
Brend: Dacom Pharm
HYALFIT  je preparat namenjen za masažu sa umirujućim dejstvom na mišiće, ligamente i zglobove sa efektom hlađenja, kreiran za brzo i dugotrajno olakšanje i uklanjanje bola. Delovanje: mentol u kombinaciji sa alkoholom prokrvljuje, hladi i pomaže da se bolje apsorbuju aktivne supstance...
796,26 RSD
Brend: Dacom Pharm
HYALFIT  je preparat namenjen za masažu sa umirujućim dejstvom na mišiće, ligamente i zglobove sa efektom hlađenja, kreiran za brzo i dugotrajno olakšanje i uklanjanje bola. Delovanje: mentol u kombinaciji sa alkoholom prokrvljuje, hladi i pomaže da se bolje apsorbuju aktivne supstance.Preparat..
442,37 RSD
Brend: Dacom Pharm
HYALFIT  je preparat sa efektom zagrevanja namenjen za masažu, koji otklanja bol kod reumatkih oboljenja, artritisa, bolova u vratu i leđima, išijasa, lumbaga, sportskih povreda, Način upotrebe: naneti 1-3 puta na dan i temeljno umasiratiSastav:  kapsaicin, ekstrakt korena biljke gavez,..
796,26 RSD
Brend: Dacom Pharm
HYALFIT je dodatak ishrani koji brzo i efikasno ublažava bolove, upale i otoke (edeme) zglobova. Prvi terapijki efekat se postiže nakon samo 7 dana upotrebe. Preporučuje se kod osteoartritisa, degenerativnih bolesti zglobova, artritisa kolena, lakta, ramena, kuka, šake i stopala, reumatoiodnog artri..
2.433,02 RSD
Brend: Dacom Pharm
VITAMIN D3 + K2 je dodatak ishrani koji se preporučuje kod osteopenije, za prevenciju osteoporoze i kao dodatak terapiji osteoporoze, za sprečavanje nastanka i ubrzavanje zarastanja preloma, kod osoba koje uzimaju suplemente kalcijuma, kod osoba sa bolovima u zglobovima, kod osoba na terapiji kortik..
1.061,68 RSD
Brend: Dacom Pharm
VITAMIN D3 2000 I.U. je dodatak ishrani koji povoljno deluje na mišićno skeletni sistem, nervni sistem - depresiju, pokazuje imunomodulatorno dejstvo i ima pozitive uticaje na imflamatorne bolesti, ima antihipertenzivno dejstvo,  smanjuje  učestalost dijabetesa i indirektno deluje protekti..
729,91 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)