Apoteka Janković
Korpa

ARTEMISININ KAPSULE 200MG A60

ARTEMISININ KAPSULE 200MG A60
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
ARTEMISININ KAPSULE 200MG A60

Artemisinin – slatki pelin – biljka koja koja se u tradicionalnoj medicini istočnjačkih naroda koristi u terapijama mnogih vrsta tumora kao i kod problema sa organima za varenje.


Delovanje: anti-virusno, anti-bakterijsko, anti-kancerogeno, anti-parazitsko, anti-gljivično, anti-inflamatorno, anti-malarijsko sredstvo.

Šta je artemisinin?

Artemisinin se ekstraktuje iz biljke koja se naziva slatki pelin a koja raste u jugoistočnoj Aziji. Kinezi su ga od davnina koristili za lečenje malarije. U novije vreme mnoga naučna istraživanja su rađena u smeru delovanja artemisinina na ćelije raka. Kancerogene ćelije imaju mnogo veću koncentraciju gvožđa u odnosu na normalne ćelije. U toku istraživanja, naučnici su izvadili iz organizma ćelije sa maksimalnom kocentracijom gvožđa i u njih injektovali artemisinin. Rezultat je bio da artemisinin pokazuje osobine inhibicije i uništavanja kancerogenih ćelija. Artemisnin ili slatki pelin u kontaktu sa gvožđem oslobađa slobodne radikale koji uništavaju kancerogene ćelije.

Način upotrebe: Uzimati jednu kapsulu 200mg (čistog 98% artemisinina) dnevno pola sata pre jela. Najbolje je uzeti na prazan stomak, sa nekim prirodnim uljima, da bi se poboljšala apsorpcija.

Pakovanje: 60 kapsula


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
2.692,80 RSD
  • Lager: Nema na stanju
  • Šifra proizvoda: 44089