Apoteka Janković
Korpa

Energija

Energija

Brend: M.E.V.FELLER
Feller Magnezijum B6 plus C je dodatak ishrani sa ukusom narandže koji sadrži magnezijum, vitamin B6 i C. Oni pridonose normalnom funkcionisanju nervnog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu stvaranja energije. Magnezijum doprinosi ravnoteži elektrolita i normalnoj funkci..
777,60 RSD
Brend: M.E.V.FELLER
Feller Q10 je dodatak ishrani koji sadrži koenzim Q10 u dozi od 100mg, koji obezbeđuje organizmu dovoljnu količinu energije. Način upotrebe: Popiti 1 kapsulu na dan uz obrok.Sastav: U dnevnoj dozi (1 kapsula): koenzim Q10 (ubihinon) 100 mg.Pakovanje: 30 kapsula..
1.360,80 RSD
Brend: M.E.V.FELLER
Feller Q10 je dodatak ishrani koji sadrži koenzim Q10 u dozi od 100mg, koji obezbeđuje organizmu dovoljnu količinu energije.Način upotrebe: Popiti 1 kapsulu na dan uz obrok.Sastav: U dnevnoj dozi (1 kapsula): koenzim Q10 (ubihinon) 100 mg.Pakovanje: 60 kapsula..
2.380,32 RSD
Liofilizovani matični mleč je dodatak ishrani koji stimuliše imuni sistem i poseduje snažno antioksidativno delovanje. Može značajno da pomogne ljudima koji su izloženi radio i hemioterapiji. Anaboličko i regenerativno dejstvo matičnog mleča može na veoma koristan način da se upotrebi kod osoba sa p..
438,48 RSD
Brend: DIETPHARM
Magnezijum 400 Active sa zaslađivačem je dijetetski suplement koji doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnoj funkciji mišića, smanjenju umora i iscrpljenosti i normalnom funkcionisanju nervnog sistema.Način upotrebe: Odrasli uzimaju 1 kesicu dnevno. Granule se primenjuju uzimanjem direktno u usta, ..
498,90 RSD
Brend: DIETPHARM
Magnezijum citrat 375 DUO je dodatak ishrani sa 375 mg magnezijuma što je 100% od preporučenog unosa magnezijuma. Namenjen je osobama koje se osećaju umorno i iscrpljeno, koje imaju manjak energije, fizički aktivnim osobama, pojedincima za zdravlje mišića i nervnog sistema. Način upotrebe: Uzeti 2 k..
624,46 RSD
Brend: DIETPHARM
Magnezijum citrat je dodatak ishrani sa 375 mg magnezijuma iz magnezijum citrata koji se lako i brzo apsorbuje u telu, što je 100% od preporučenog unosa magnezijuma. Namenjen je osobama koje se osećaju umorno i iscrpljeno, koje imaju manjak energije, fizički aktivnim osobama, pojedincima za zdravlje..
955,80 RSD
Brend: GALENIKA
Oligovit Q10 je dodatak ishrani koji sadrži koenzim Q10 u kombinaciji sa vitaminima C i E. Primena:  - za pravilan rad srca i funkciju krvnih sudova                     - srčanim bolesnicima    &..
585,65 RSD 836,64 RSD
Brend: DAKAR
Peruanska čarobna maka je dodatak ishrani koji je najpoznatiji po uticaju na poboljšanje plodnosti i hormonalnih disbalansa i kod žena, kod muškaraca. Kako balansira čitav organizam, tako i pozitivno utiče na nagle promene raspoloženja, anksioznost, depresiju i nezadovoljstvo. Posebno je aktivna pr..
418,80 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)