Apoteka Janković
Korpa

Yogolino POKLON bojanka

Iskoristite akciju da uz kupovinu Yogolino proizvoda na POKLON dobijete bojanku.

Akcija traje od 27.10.2022. do isteka zaliha poklona.

NESTLE YOGOLINO MLEČNI DEZERT SA KAKAOM 6M+, 4x100G
+ POKLON BOJANKA
Brend: NESTLE
Nestle Yogolino mlečni dezert sa kakaom 6m+* Hrana za odojčad i malu decu. Od 6. meseca nadalje* Raznovrsna i uravnotežena ishrana i zdrav način života važni su za zdravlje Vašeg deteta. Uz raznoliku ishranu, preporučujemo konzumaciju 2 porcije dnevno kako bi se obezbedio potreban unos kalcijuma..
356,09 RSD
NESTLE YOGOLINO MLEČNI DEZERT SA KEKSOM 6M+, 4x100G
+ POKLON BOJANKA
Brend: NESTLE
Nestle Yogolino mlečni dezert sa keksom 6m+ * Hrana za odojčad i malu decu. Od 6. meseca nadalje.* Raznovrsna i uravnotežena ishrana i zdrav način života važni su za zdravlje Vašeg deteta. Uz raznoliku ishranu, preporučujemo konzumaciju 2 porcije dnevno kako bi se obezbedio potreban unos kalcijuma.*..
355,99 RSD
NESTLE YOGOLINO MLEČNI DEZERT SA VANILOM 6M+, 4X100G
+ POKLON BOJANKA
Brend: NESTLE
Nestle Yogolino mlečni dezert sa vanilom 6m+* Hrana za odojčad i malu decu. Od 6. meseca nadalje.* Raznovrsna i uravnotežena ishrana i zdrav način života važni su za zdravlje Vašeg deteta. Uz raznoliku ishranu, preporučujemo konzumaciju 2 porcije dnevno kako bi se obezbedio potreban unos kalcijuma.*..
355,99 RSD
NESTLE YOGOLINO MLEČNI DEZERT SA VANILOM 6M+, 4x100G
+ POKLON BOJANKA
Brend: NESTLE
Nestle Yogolino mlečni dezert sa vanilom 6m+ * Hrana za odojčad i malu decu* Dijetetski proizvod* Od 6. meseca nadalje* Uz raznoliku ishranu, preporučujemo konzumaciju 2 porcije dnevno kako bi se obezbedio potreban unos kalcijuma.* Izvor kalcijuma. Kalcijum doprinosi normalnom rastu i razvoju kostij..
359,99 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)