Apoteka Janković
Korpa

Victoria's Secret Body Losioni 20% POPUST

Iskoristite sniženje od 20% na Victoria'a Body Losione koje traje od 01.11.2022. do 30.11.2022.

Victoria's Secret Amber Romance losion za telo je pogodan za svakodnevnu upotrebu za izuzetno suvu i osetljivu kožu. Losion hrani vašu kožu i omogućava joj potrebnu hidrataciju tokom 24 sata. Redovnom upotrebom vaša koža će biti baršunasto glatka i neodoljivo meka. Brzo upijajući losion za neg..
2.234,40 RSD
Victoria's Secret Aqua Kiss je cvetni mirisni losion za telo za žene. * Frezija i sveža tratinčica su prožete hladnom aloe verom i umirujućom kamilicom.* Spokojan i dobro umešan miris, savršen za lagane letnje dane. * Ovaj losion koji se brzo upija nudi 24 sata bogate hidratacije, negujući ko..
2.234,40 RSD
Victoria's Secret Coconut Passion losion za telo je pogodan za svakodnevnu upotrebu za izuzetno suvu i osetljivu kožu. Losion hrani vašu kožu i omogućava joj potrebnu hidrataciju tokom 24 sata. Redovnom upotrebom vaša koža će biti baršunasto glatka i neodoljivo meka. Brzo upijajući losion za ..
2.234,40 RSD
Victoria's Secret Love Spell losion za telo je pogodan za svakodnevnu upotrebu za izuzetno suvu i osetljivu kožu. Losion hrani vašu kožu i omogućava joj potrebnu hidrataciju tokom 24 sata. Redovnom upotrebom vaša koža će biti baršunasto glatka i neodoljivo meka. Brzo upijajući losion za negu kože..
2.234,40 RSD
Victoria's Secret Pure Seduction je pogodan za svakodnevnu upotrebu za izuzetno suvu kožu. Losion hrani vašu kožu i daje joj potrebnu hidrataciju tokom 24 sata. Redovnom upotrebom vaša koža će biti baršunasto glatka i neodoljivo meka. Brzo upijajući losion za negu kože pruža savršen miris. Idealan p..
2.234,40 RSD
Victoria's Secret Romantic losion za telo je romantični losion za telo Victoria's Secret koji se brzo upija nudi 24 sata bogate hidratacije, negujuću kožu sa laganom mešavinom ružičastih latica i solarnog mošusa. * Bogati losion za hranljivu vlažnost i predivan miris.Pakovanje: 236ml..
2.234,40 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)