Apoteka Janković
Korpa

Lifeline 20% POPUST

Iskoristite sniženje od 20% na Lifeline proizvode koje traje od 21.11.2022. do 27.11.2022.

Brend: BLAGOLEKS
Herbarektal je biljni krem za ublažavanje tegoba izazvanih hemoroidima. Koristi se za tretman unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida i za tretman analnih fisura. Biljni ekstrakti u kremi sinergistički očvršćavaju zidove krvnih sudova, stvaraju prijatan osećaj hlađenja, deluju protivupalno i ubrzavaju z..
360,39 RSD 450,49 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Linoderm krema za pege i fleke smanjuje proizvodnju melanina i pospešuje regenerativnu sposobnost ćelija kože, zahvaljujući signalnim molekulima izolovanim iz prirodnog mleka. Uspešno posvetljuje pigmentisane promene na koži, kao što su staračke pege, pege nastale tokom i nakon trudnoće, nakon inten..
515,55 RSD 644,44 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Linoderm melem je namenjen za negu suve i osetljive kože lica i tela, za negu kože kod atopijskog dermatitisa, te za negu kožnih poremećaja kod beba i male dece. Ne sadrži kortikosteroide. Nema neželjena dejstva i može se koristiti neograničeno dugo.Primena: - Kod osoba sa suvom i osetljivom kožom l..
460,69 RSD 575,86 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Linoderm sapun je ručno rađen sapun sa kozjim mlekom i pažljivo odabranim  biljnim uljima, koji se preporučuje za negu i čišćenje suve i osetljive kože, sklone iritacijama.Primena: - Za negu i čišćenje suve i osetljive kože,- Kod osoba sklone ekcemima.Delovanje: - Kozje mleko umiruje i hidrira ..
310,34 RSD 387,92 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Nobol je masažni krem za ublažavanje bola u mišićima i zglobovima. Lokalna i brza pomoć kod  bolova u mišićima i zglobovima. Nanosi se kružnim pokretima, na bolna mesta. Pozitivan efekat se oseti već nakon 5 minuta od nanošenja krema.Primena:- Kod ukočenih i bolnih zglobova,- Kod bola u leđima,..
400,44 RSD 500,55 RSD
Brend: BLAGOLEKS
NobolActive je dodatak ishrani namenjen ishrani zglobne hrskavice. Sadrži hranljive materije koje pomažu zdravo i normalno funkcionisanje zglobova.Primena:- Kod bolova u zglobovima,- Kod oštećene hrskavice u zglobovima, - Kod reumatskih tegoba,- Kod jutarnje ukočenosti,- Kod otežanog kretanja,- ..
890,97 RSD 1.113,71 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Prostat je dodatak ishrani sa biljnim ekstraktima, cinkom i vitaminom B6 namenjen muškarcima, koji pomaže kod problema učestalog, otežanog i nepotpunog mokrenja. Primena:- Kao pomoć održanju polne moći.- Kao pomoć normalnoj spermatogenezi.- Kod čestog, nepotpunog ili otežalog uriniranja.Delovanje: -..
721,62 RSD 902,02 RSD
Brend: BLAGOLEKS
Prostat je dodatak ishrani sa biljnim ekstraktima, cinkom i vitaminom B6 namenjen muškarcima, koji pomaže kod problema učestalog, otežanog i nepotpunog mokrenja.Primena:- Kao pomoć održanju polne moći.- Kao pomoć normalnoj spermatogenezi.- Kod čestog, nepotpunog ili otežalog uriniranja.Delovanje:- B..
892,10 RSD 1.115,13 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)