Apoteka Janković
Korpa

INNventa 20% POPUST

Iskoristite sniženje od 20% na INNventa proizvode u periodu od 21.11.2022. do 27.11.2022.

FORTICOLINN® sadrži specifične bioaktivne kolagene peptide i kalcijum laktat optimizovan za lečenje osteopenije i osteoporoze. Peptidi su nastali iz posebnog, visoko kontrolisanog procesa hidrolize kolagena tipa I.Preporučuje se: -ženama u menopauzi-kao dodatak u tretmanu osteoporoze-osobama sa..
1.471,84 RSD 1.886,98 RSD
Fortinn Cold gel sa efektom hlađenja u svom sastavu sadrži visoku koncentraciju aktivnih komponenata koje nakon nanošenja ostvaruju prijatan osećaj hlađenja i osveženja, obezbeđujući postepeno smanjenje upale i bola na mestu oboljenja ili povrede.Primena: - kod tegoba nastalih usled reumatskih stanj..
511,06 RSD 851,76 RSD
Fortinn gel hot se primenjuje kod oslabljene periferne cirkulacije, kod hroničnih reumatskih stanja praćenih bolom i ukočenošću, kod bolova i ukočenosti vrata, ramena, leđa i nogu, kod prevencije sportskih povreda.* Na mestu nanošenja izaziva prijatan osećaj zagrevanja, poboljšava cirkulaciju n..
546,44 RSD 910,73 RSD
FORTINN® je prvi preparat u Srbiji koji u svom sastavu sadrži specifične bioaktivne kolagene peptide. Kolageni peptidi se koriste u savremenoj terapiji osteoartritisa i dovode do osetnog poboljšanja zdravlja zglobova.Delovanje: Osobama sa bolovima u zglobovima, sa degeneracijom hrskavice, sa ot..
2.661,58 RSD 3.412,28 RSD
Imunitinn C+Zn je dodatak ishrani na bazi vitamina C i cinka koji svojim sinergističkim dejstvom preveniraju nastanak infekcija, ubrzavaju oporavak i štite organizam od nastanka novih infekcija.* Vitamin C svojim antioksidativnim delovanjem ostvaruje brojne korisne efekte u našem organizmu, stimuliš..
296,67 RSD 370,84 RSD
Imunitinn C+Zn je dodatak ishrani na bazi vitamina C i cinka. Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin C i cink svojim sinergističkim dejstvom sprečavaju nastanak infekcija, ubrzavaju oporavak i štite organizam od nastanka novih in..
156,20 RSD 195,25 RSD
Immunitin MR je dodatak ishrani koji predstavlja trostruku zaštitu od infekcija tokom 24h. Formulacija je na bazi zelenog čaja, korisnih bakterija Lactobacillus rhamnosus i vitamina D, za potrebe ishrane osoba sa oslabljenim imunitetom, kod virusnih infekcija, blagih i umerenih simptoma gripa. *Imun..
742,21 RSD 927,76 RSD
INNOFER®Moćnom formulacijom vitamina i minerala do dobrih rezultata krvne slike. Innofer®sadrži jedinstvenu formulaciju odabranih vitamina, gvožđa i beta-karotena, koja efikasno reguliše krvnu sliku, eliminiše osećaj malaksalosti i umora, aktivira imuni sistem i poboljšava moždane funkcije.Delovanje..
948,56 RSD 1.185,70 RSD
INNOPEA je dodatak ishrani koji smanjuje upalu kod akutnih i hroničnih zapaljenja, smanjuje intenzitet akutnog i hroničnog bola, reguliše imuni odgovor, istovremeno doprinoseći zaštiti nervnih ćelija, optimizaciji kognitivnih funkcija, kao i poboljšanju kvaliteta života.* Dodatak ishrani sa palmitoi..
1.055,66 RSD 1.319,57 RSD
LARINGINNEfikasan tretman bolnog grlaLARINGINN® je proizvod koji sadrži biljna ulja koja oblažu usnu duplju i sluzokožu ždrela. To pomaže da sluzokoža ostane vlažna i elastična, smanjuje nelagodnost i bol, smanjuje osećaj grebanja u grlu i osećaj trenja, a time se olakšava i gutanje hrane.Delovanje:..
512,07 RSD 656,51 RSD
LUPRINN se preporučuje ženama u menopauzi, osobama sa nesanicom, osobama koje su pod povećanim stresom kao i osobama kod kojih se javlja povremena anksioznost.Delovanje:-Efikasno reguliše neprijatne simptome menopauze-Direktna absoprcija, visoka bioraspoloživost-Redukuje pojavu valunga, nesanic..
917,86 RSD 1.176,74 RSD
NATTOKINNNattokinn® predstavlja prvi prirodni oralni fibrinolitik.Nattokinn® u svom sastavu sadrži natokinazu, prirodni fibrinolitički enzim koji ispoljava višestruke korisne efekte na kardiovaskularni sistem: razgrađuje krvne ugrušake, blokira slepljivanje trombocita, smanjuje krvni pritisak, deluj..
643,86 RSD 989,35 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 20 (2 strana)