Apoteka Janković
Korpa

Essensa Sirupi SUPER CENA i POPUSTI

Iskoristite sniženje od 10% i SUPER CENE na Essensa Sirupe koje traje od 01.11.2022. do 30.11.2022.

Brend: Esensa
Altal je dodatak ishrani koji sadrži biljne sastojke koji daju pozitivne rezultate u smirivanju suvog kašlja praćenog promuklošću i peckanjem u grlu.Primena: - kod suvog kašlja,- kod upale grla,- kod promuklosti i iritirane sluzokože grla.Delovanje:- Biljne sluzi iz korena belog i cveta crnog sleza ..
439,20 RSD 488,00 RSD
DASA SIRUP 150ML
SUPER CENA
Brend: Esensa
Dasa je dodatak ishrani koji sadrži ekstrakt lista bokvice, biljke koja se tradicionalno koristi kao pomoć kod zapaljenja grla, akutnog i hroničnog kašlja i bronhitisa.Primena:- kao pomoć kod iskašljavanja,- kod upala grla i gornjih disajnih puteva,- za razređivanje gustog bronhijalnog sekreta.Delov..
244,00 RSD
LUNAC SIRUP 150ML
SUPER CENA
Brend: Esensa
Lunac je dodatak ishrani koji sadrži ekstrakt korena belog sleza čije sluzi oblažu sluzokožu ždrela, umanjujući nadražaj kod suvog kašlja.Primena:- kao pomoć kod suvog kašlja,- za smirivanje nadražaja na kašalj,- kao pomoć kod promuklosti i iritirane sluzokože grla.Delovanje: - Tinktura kamilice umi..
244,00 RSD
Brend: Esensa
Primal je dodatak ishrani koji sadrži biljne ekstrakte koje deluju na uporan kašalj, pomažu iskašljavanje i utiču na smirivanje upale sluzokože disajnih puteva.Primena:- kod razređivanja gustog bronhijalnog sekreta,- kod upale grla, promuklosti i iritirane sluzokože grla,- kod svih vrsta kašlja.Delo..
439,20 RSD 488,00 RSD
Brend: Esensa
Propomint Islandski lišaj je tečni dodatak ishrani namenjen deci i odraslima, formulisan na bazi propolisa, islandskog lišaja, bobica crne zove i vitamina C.- Zahvaljujući efektima aktivnih sastojaka, Propomint® Islandski lišaj doprinosi jačanju imuniteta i ispoljava povoljno delovanje u stanjima pr..
439,95 RSD 488,83 RSD
Brend: Esensa
Prospera je dodatak ishrani koji sadrži ekstrakt bršljana, biljke koja se zbog svog sastava i velikog broja delujućih supstanci koje sadrži, pokazala veoma efikasnom kod svih vrsta kašlja.Primena:- kao pomoć kod svih vrsta kašlja,- za smirivanje nadražaja kod suvog kašlja,- kao pomoć kod iskašljavan..
419,40 RSD 466,00 RSD
Brend: Esensa
Timal je dodatak ishrani koji sadrži biljne ekstrakte koje olakšavaju iskašljavanje i smiruju upalne procese na sluzokoži disajnih puteva.Primena:- kod iskašljavanja,- kod razređivanja gustog bronhijalnog sekreta.Delovanje:- Timijan podstiče izlučivanje sluzi iz bronhija, olakšava iskašljavanje naku..
439,20 RSD 488,00 RSD
ZMAJAC SIRUP 150ML
SUPER CENA
Brend: Esensa
Zmajac je dodatak ishrani koji sadrži ekstrakt korena jagorčevine koji pomaže pri iskašljavanju kod produktivnog kašlja.Primena:- kao pomoć kod iskašljavanja,- za razređivanje gustog bronhijalnog sekreta,- za ublažavanje gornjih disajnih puteva.Delovanje: - Ekstrakt korena jagorčevine i tinktura tim..
244,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)