Apoteka Janković
Korpa

CeraVe 25% POPUST

Iskoristite sniženje od 25% na Cerave preparate koje traje od 25.11.2022. do 27.11.2022.
Brend: CeraVe
CeraVe Blemish Control gel za čišćenje za kožu sklonu nepravilnostima je osvežavajući gel za čišćenje lica za kožu sklonu nepravilnostima, koji otčepljuje pore, uklanja nepravilnosti i višak masnoće, a istovremeno ostavlja kožu mekom i glatkom. Formula čisti pore i uklanja uzroke nastanka fleka i ne..
905,82 RSD 1.207,76 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe Blemish Control gel za kožu skonu nepravilnostima je hidratantni gel za lice za kožu sklonu nepravilnostima koji koži daje vidljivo čistiji izgled. Formula čisti pore i uklanja uzroke nastanka fleka i nepravilnosti, a pritom čuva zaštitnu barijeru kože. Dejstvo CeraVe Blemish Control gela za ..
1.071,68 RSD 1.428,91 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe hidrantne emulzije za čišćenje za normalnu do suvu kožu:* Hidratantna i umirujuća emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu lica i tela.* Posebno formulisana za osetljivu kožu lica k..
1.645,76 RSD 2.194,34 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe hidrantne emulzije za čišćenje za normalnu do suvu kožu: * Hidratantna i umirujuća emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu lica i tela. * Posebno formulisana za osetljivu kožu lica..
657,33 RSD 876,44 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu je pogodna za svakodnevnu upotrebu.Delovanje CeraVe hidrantne emulzije za čišćenje za normalnu do suvu kožu:* Hidratantna i umirujuća emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu lica i tela.* Posebno formulisana za osetljivu kožu lica ..
904,50 RSD 1.206,00 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna krema za lice i telo za suvu do vrlo suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu. Delovanje CeraVe hidrantne kreme za lice i telo za suvu do vrlo suvu kožu:* Zaštitna hidratantna krema za lice i telo. * Celodnevna hidratacija za suvu kožu. * Posebno formulisana za hidrataciju osetlj..
821,67 RSD 1.095,56 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna krema za lice i telo za suvu do vrlo suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe hidrantne kreme za lice i telo za suvu do vrlo suvu kožu:* Zaštitna hidratantna krema za lice i telo.* Celodnevna hidratacija za suvu kožu.* Posebno formulisana za hidrataciju osetljive..
1.151,67 RSD 1.535,56 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna nega za lice SPF25 za normalnu do suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe hidrantne nege za lice SPF25 za normalnu do suvu kožu:* Izuzetno lagana hidratantna nega za lice sa zaštitnim faktorom 25 za normalnu do suvu kožu pruža celodnevnu hidrataciju. * Široki sp..
1.027,42 RSD 1.369,89 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna nega za lice za normalnu do suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe hidrantne nege za lice za normalnu do suvu kožu:* Izuzetno lagana hidratantna nega za lice za normalnu do suvu kožu. * Posebno formulisana za hidrataciju normalne do suve osetljive kože. * Ultra..
1.027,42 RSD 1.369,89 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantni losion za suvu do vrlo suvu kožu je pogodan za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe hidrantnog losiona za suvu do vrlo suvu kožu:* Lagan hidratantni losion za telo za suvu do vrlo suvu kožu.* Posebno formulisana, izuzetno lagana tekstura za hidrataciju osetljive kože koja je suva.* ..
2.008,59 RSD 2.678,12 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantni losion za suvu do vrlo suvu kožu je pogodan za svakodnevnu primenu. Delovanje CeraVe hidrantnog losiona za suvu do vrlo suvu kožu:* Lagan hidratantni losion za telo za suvu do vrlo suvu kožu. * Posebno formulisana, izuzetno lagana tekstura za hidrataciju osetljive kože koja je suva...
917,48 RSD 1.223,30 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantni losion za suvu do vrlo suvu kožu je pogodan za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe hidrantnog losiona za suvu do vrlo suvu kožu:* Lagan hidratantni losion za telo za suvu do vrlo suvu kožu. * Posebno formulisana, izuzetno lagana tekstura za hidrataciju osetljive kože koja je suva. ..
1.151,68 RSD 1.535,57 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 23 (2 strana)