Apoteka Janković
Korpa

Bioderma PROMO pakovanja

Iskoristite akciju trenutno aktuelnih Bioderminih PROMO pakovanja i obradujte vašu kožu.


Akcija traje dok traju zalihe.

Bioderma PROMO Atoderm blagi gel za tuširanjeBioderma Atoderm blagi gel za tuširanje je sredstvo za čišćenje bez sapuna i bez konzervansa, savršeno je prilagođen higijeni suve i osetljive kože.* Zahvaljujući hidratantnim aktivnim sastojcima, omekšava i štiti epidermis.* Umirujuća svojstva smanjuju o..
1.387,02 RSD
Bioderma PROMO Atoderm intenzivni balzam+Atoderm intenzivni penasti gelBioderma Atoderm intenzivni balzam brzo zaustavlja svrab i obnavlja kožu. Izuzetno umirujuće i ultra hranjivo dejstvo. * Ekskluzivni kompleks Lipigenium™, sastavljen od biolipida koji se prirodno nalaze u epidermisu, trajno rekon..
3.017,09 RSD
Bioderma PROMO Atoderm intenzivni penasti gelBioderma Atoderm intenzivni penasti gel za pranje lica i tela je bogati, umirujući gel za kupanje koji nadoknađuje lipide. * Obogaćen je sa sredstvima za pročišćavanje i vitaminom PP, Atoderm Intensive penasti gel bori se protiv razmnožavanja mikroorganiz..
1.658,00 RSD
Bioderma PROMO Atoderm kremaBioderma Atoderm krema je namenjena za normalnu do suvu osetljivu kožu i preporučuje se za novorođenčad, decu i odrasle. * Skin Protect Complex ™ koji sadrži vitamin PP i kombinaciju dva šećera, fizički i biološki obnavlja kožnu barijeru i pomaže u održavanju rezerve vode..
1.599,34 RSD
Bioderma PROMO Hydrabio H2O micelarna voda je dermatološka micelarna voda koja uklanja nečistoće i čestice aerozagađenja, uklanja šminku sa lica i očiju, hidrira i umiruje.* Micelarna tehnologija ima sposobnost da efikasno ukloni nečistoće, a njeni estri masnih kiselina koji su sastavni deo mic..
930,27 RSD
Bioderma PROMO Hydrabio H2O micelarna voda+GRATISBioderma Hydrabio H2O micelarna voda je dermatološka micelarna voda: Uklanja nečistoće i čestice aerozagađenja, uklanja šminku sa lica i očiju, hidrira i umiruje.* Njeni estri masnih kiselina koji su sastavni deo micela su slični fosfolipidima ćelija ..
2.783,82 RSD
Bioderma PROMO Hydrabio serum i gel-kremBioderma Hydrabio serum obezbeđuje dnevne potrebe kože za trenutnom hidratacijom i ponovo pokreće njene prirodne mehanizme rehidratacije za dugoročne rezultate. Bioderma Hydrabio gel-krema je hidratantna nega lica specijalno formulisana za norm..
2.899,76 RSD
Bioderma PROMO Sebium global+ Sebium penasti gel za pranjeBioderma Sebium global je intenzivna pročišćavajuća nega koja eliminiše bubuljice i mitisere biološkim delovanjem na uzroke i posledice ovih vrsta nepravilnosti. Njegova lagana matirajuća i hidratantna tekstura lako se nanosi i brz..
1.966,41 RSD
Bioderma PROMO Sebium H2O micelarna vodaBioderma Sebium H2O micelarna voda čisti, uklanja šminku i prošišćava masnu i kombinovanu kožu, a ne isušuje je. * Pogodna čak i za najosetljivi tip kože. Obogaćena pročišćavajućim agensima, cink glukonatom i bakar sulfatom, Sebium H2O čisti kožu i ogran..
930,27 RSD
Bioderma PROMO Sebium H2O micelarna voda 250mlBioderma Sebium H2O micelarna voda čisti, uklanja šminku i prošišćava masnu i kombinovanu kožu, a ne isušuje je. * Pogodna čak i za najosetljivi tip kože. * Obogaćena pročišćavajućim agensima, cink glukonatom i bakar sulfatom, Sebium H2O čisti kožu i ogr..
1.644,03 RSD
Bioderma PROMO Sebium H2O micelarna voda 500ml Bioderma Sebium H2O micelarna voda čisti, uklanja šminku i prošišćava masnu i kombinovanu kožu, a ne isušuje je. * Pogodna čak i za najosetljivi tip kože. * Obogaćena pročišćavajućim agensima, cink glukonatom i bakar sulfatom, Sebium H2O čisti kožu..
2.308,91 RSD
Bioderma PROMO Sebium H2O micelarna voda+GRATISBioderma Sebium H2O micelarna voda čisti, uklanja šminku i prošišćava masnu i kombinovanu kožu, a ne isušuje je. Pogodna čak i za najosetljivi tip kože. * Obogaćena pročišćavajućim agensima, cink glukonatom i bakar sulfatom, Sebium H2O čisti kožu i ogra..
2.783,82 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 17 (2 strana)