Apoteka Janković
Korpa

Alternativa Medica 2+1 GRATIS

Iskoristite akciju da uz kupovinu 2 Alternativa Medica proizvoda 3. najjeftiniji proizvod dobijete za 1 dinar.

Treći najjeftiniji proizvod na kasi se obračunava za dinar.

Akcija traje od 01.11.2022. do 30.11.2022.

VALECHIN KAPI 50ML
2 +1 GRATIS
Valechin kapi su 100% prirodan proizvod namenjen za jak i snažan imunitet.* Valechin kapi pomažu kod:– opšteg jačanja imuniteta– bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija– HPV virusa– sinuzitisa i drugih hroničnih upala disajnih organa– uznemirenosti i napetosti.Način upotrebe Valechin kapi: Odr..
1.503,91 RSD
VENDOKSIN GEL 100 ML
2 +1 GRATIS
PRIRODNO REŠENJE ZA PROŠIRENE VENE, BOL I OTOK U NOGAMAVendoksin® gel je prirodni biljni preparat na bazi organski sertifikovanih biljnih ekstrakata kestena, hajdučke trave, ždraljike, zdravca i nevena, za negu kože kod proširenih vena i ispucalih kapilara, umornih i otečenih nogu, napetosti u mišić..
960,50 RSD
VENDOKSIN KAPI 50ML
2 +1 GRATIS
Tinktura od odabranog biljaSastav: mešavina biljnih ekstrakata divljeg kestena, hajdučke trave, žutog i belog kokotca, žive trave i nevena. Zbog svog blagotvornog dejstva na prokrvljenost svih organa Vendoksin kapi mogu koristiti i potpuno zdrave osobe.Namenjen je održavanju fiziološkog protoka krvi..
1.510,70 RSD
VIRAK KAPI 50 ML
2 +1 GRATIS
100% PRIRODNI ORGANSKI PROIZVODSastav: ekstrakt organske herbe virka (Alchemilla vulgaris L., Rosaceae) i organski voćni destilat.Virak pokazuje jaku antioksidativnu aktivnost i inhibitorni efekat na rast tumora.Preporučuje se kod različitih ginekoloških oboljenja (krvarenja, poremećaji menstrualnog..
765,00 RSD
ZODEKS ČAJ 70G
2 +1 GRATIS
Zodeks čaj sadrži mešavinu usitnjenih biljnih droga sa uroantiseptičnim i diuretskim dejstvom.Preporučuje se kod:-lakših zapaljenja mokraćnih kanala i bešike-kao pomoćno sredstvo kod težih oboljenja, uz odgovarajuće lekove koje propiše lekar-koristi se i za pojačano izlučivanje mokraće, čime se spre..
1.231,22 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)