Apoteka Janković
Korpa

Akcija APOTEKA- SUPER POPUSTI

Iskoristite super popuste na odabrane dijetetske suplemente i preparate za kožu i dođite do željenih proizvoda po sniženim cenama.

Brend: BIODUE
Je jedinstveni dijetetski suplement sa trostrukim dejstvom na prevenciju nastanka i razvoja ateroskleroze, zahvaljujući svojim bioaktivnim komponentamaNamena:- pomažu u normalizaciji nivoa holesterola i trigicerida u krvi- doprinose normalnom metabolizmu homocisteina (koji predstavlja jedan od glavn..
668,30 RSD 856,80 RSD
Astax+3 DIRECT je dodatak ishrani koji sadrži moćnu kombinaciju jednog od najjačeg antioksidansa astaksantina i tri dodatna sastojka (selen, cink i vitamin C) za jači imunitet i zaštitu od oksidativnog stresa. - Naučno je dokazano da je astaksantin 6000 puta jači antioksidans od vitamina C, 800..
1.147,19 RSD 1.433,98 RSD
BIOFAR PHYTOVIRIN INSTANT KESICE A6
2+1 GRATIS
Brend: BIOFAR
Biofar Phytovirin instant je dodatak ishrani sastavljen od biljnih ekstrakata, propolisa, vitamina i minerala koji se koristi kod malaksalosti, jeze, kijanja, upaljenog grla, zapušenih disajnih puteva i oslabljenog imunog sistema. Kompletna i izbalansirana sinergistička formula je prijatnog voćnog u..
680,27 RSD
BIOFAR PHYTOVIRIN ORIBLETE A24
2+1 GRATIS
Brend: BIOFAR
Biofar Phytovirin je dodatak ishrani koji deluje antivirusno, antibakterijski, stvarajući priridnu zaštitu, jači imuni odgovor i veću otpornost organizma, na sve infekcije virusima i bakterijama. Svojom specifičnom formulacijom, pastile oblažu usnu duplju i stvaraju prirodni zaštitni film koji b..
711,55 RSD
BioGaia ProTectis probiotske kapi sa vitaminom D3 sadrže  kombinaciju probiotskog soja Lactobacillus reuteri Protectis i vitamina D3 u suncokretovom ulju.Namena: Odojčadi i maloj deci u cilju održanja zdravlja kostiju, posebno ako prehrana nije adekvatna (hrana s premalo vitamina D) ili kada je..
1.193,81 RSD 1.207,40 RSD
Brend: EMPIRA
Čaj Uva list se koristi kao uroantiseptik i adstrigens za olakšano izmokravanje i ublažavanje grčeva i bolova kod upale mokraćnih kanala. Uvin čaj se može kombinovati sa sodom bikarbonom da bi se stvorila bazna sredina u organizmu. Prvo popiti čašu vode u kojoj je rastvorena kašičica sode bikarbone ..
118,35 RSD 139,23 RSD
CH Alpha je tečni dodatak ishrani koji ima pozitivan efekat na obnavljanje hrskavice, a dokazano povoljno utiče i na regulisanje kolagenskog sastava u tetivama i ligamentima, kao i na regulisanje sastava same kosti.* Sa aktivnim sastojkom FORTIGEL® stimuliše ćelije hrskavice (hondrocite) da proizvod..
4.471,20 RSD 5.589,00 RSD
CH Alpha Osteo je dodatak ishrani sa aktivnim sastojkom FORTIBONE®, koji podstiče metabolizam kostiju i pojačava njihovu mineralizaciju.* CH-Alpha Osteo je namenjen:- osobama koje pate od osteoporoze i osteopenije- osobama koje žele da uspore gubitak koštanog tkiva- osobama koje žele da poboljšaju k..
4.968,00 RSD 6.210,00 RSD
CH Alpha Plus je tečni dodatak ishrani koji pozitivno deluje na regeneraciju hrskavice, a dokazano povoljno utiče i na regulaciju kolagena u tetivama, ligamentima i mišićima, kao i na regulisanje sastava same kosti. Inovativni preparat koji sadrži 5g aktivnog sastojka FORTIGEL®, 0.5g Rosa Canina i 2..
4.751,20 RSD 5.939,00 RSD
CI-TRI-MAG FORTE TABLETE 60MG A30
2+1 GRATIS
Brend: AMICUS
CI-TRI-MAG FORTE TABLETE 60MG - je dijetetski suplement koji obezbeđuje dodatni magnezijum, vitamin B6 i vitamin D3 tokom perioda intenzivnog fizičkog i mentalnog napora, kao i kod pojačanog stresa i zamora.Delovanje: -Magnezijum i vitamin D3 doprinose normalnom funkcionisanju mišićnog sistema-Magne..
526,33 RSD
Brend: INPHARM
CINKIĆ IMUNO  je dodatak ishrani koji sadrži cink i vitamine A, C i D, koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema.Pored toga:-cink i vitamin A doprinose održavanju normalnog vida-vitamin D je značajan za održavanje normalnih zuba i potreban za normalan rast i razvoj kostiju kod deceN..
541,44 RSD 642,96 RSD
Brend: ALKALOID
Collacare flexy je dodatak ishrani sa aromom pomorandže i đumbira koji poboljšava pokretljivost zglobova, održava normalnu funkciju zglobova i čini kožu čvrstom i elastičnom.* Sadrži hidrolizovani kolagen (Peptan®) u formi peptida, koji omogućavaju optimalnu resorpciju i imaju molekularnu masu 2000 ..
2.153,52 RSD 3.076,46 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 60 (5 strana)